امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 171708 |
تاریخ انتشار : 27 مرداد 1396 - 17:33 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر هند فعلا ناامید باشد اقتصاد > انرژی – تسنیم به نقل از پایگاه خبری مینینگ ویکلی گزارش داد: مذاکرات طولانی میان ایران و هند بر سر میدان گازی فرزاد ب بعد از سختگیرانه تر شدن موضع دو کشور به بن بست خورده است. از زمان انقضای ضرب الاجل قبلی برای نهایی شدن این […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

هند فعلا ناامید باشد

اقتصاد > انرژی – تسنیم به نقل از پایگاه خبری مینینگ ویکلی گزارش داد: مذاکرات طولانی میان ایران و هند بر سر میدان گازی فرزاد ب بعد از سختگیرانه تر شدن موضع دو کشور به بن بست خورده است.

از زمان انقضای ضرب الاجل قبلی برای نهایی شدن این مذاکرات در ماه فوریه، هیچ مذاکره دیگری در سطح بالا بین مقامات دو کشور صورت نگرفته، اما نامه نگاری های رسمی انجام شده بین مقامات دو کشور نشان می دهد که نه ایران و نه هند تمایلی برای فراهم کردن زمینه برای دستیابی به یک توافق ندارند.
در مقابل، با وجود اینکه دولت ایران در نامه ارسالی خود تصریح کرده که این کشور تعهدی به واگذاری ترجیحی این پروژه به شرکت هندی ندارد، اما طرف هندی در اقدامی تلافی جویانه اقدام به کاهش واردات نفت خام از ایران کرده است.
بر اساس این گزارش، دولت هند از اصرار دولت ایران به برگزاری مناقصه برای واگذاری حق توسعه میدان فرزاد ب غافلگیر شده است. این تصمیم پس از آن صورت گرفته که کنسرسیومی متشکل از شرکت های هندی توافق کرده بودند تعهد توسعه ای خود در مورد طرح 11 میلیارد دلاری ارائه شده را افزایش دهند و هزینه های سرمایه ای و زیرساختی و حمل و نقلی را نیز در آن بگنجانند. طرح سرمایه گذاری جدید که ماه گذشته به ایران ارائه شد، شامل 6 میلیارد دلار برای توسعه میادین گازی و 5 میلیارد دلار برای پایانه ال ان جی و تاسیسات صادرات گاز بوده است.
طرف هندی با اشاره به اینکه این میدان برای اولین بار در سال 2008 توسط شرکت هندی کشف شده و هند مشتری ثابت نفت ایران در دوران تحریم ها بوده است، شرکت های هندی برای در اختیار گرفتن حق توسعه این میدان باید در اولویت قرار داشته باشند.
اما مقامات دولت ایران گفته اند که این کشور «تحت فشار هر نوع تهدیدی، هیچ قراردادی را در مورد فرزاد ب با هند منعقد نخواهد کرد.»
در حالی که این مذاکرات در آستانه شکست قرار دارد، مقامات می گویند دولت هند به شرکت های بازاریابی و پالایشگاهی نفت خود اعلام کرده که خرید نفت خود از ایران را کاهش دهند.

39223

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید