امروز: پنجشنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 25 ذو القعدة 1446 | 2025-05-22
کد خبر: 170510 |
تاریخ انتشار : 22 مرداد 1396 - 10:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ محمد حسین بازگیر در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه آخرین آمار و گزارش‌های شهرداری درباره وضعیت سفیدبالک‌ها (مگس‌های سفید) در مناطق مختلف شهر تهران هنوز به‌دست ما نرسیده است، اظهار کرد: سفیدبالک‌ها آفات مزارع کشاورزی و باغ‌ها هستند که در کشور ایران از سال‌ها قبل وجود […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

محمد حسین بازگیر در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه آخرین آمار و گزارش‌های شهرداری درباره وضعیت سفیدبالک‌ها (مگس‌های سفید) در مناطق مختلف شهر تهران هنوز به‌دست ما نرسیده است، اظهار کرد: سفیدبالک‌ها آفات مزارع کشاورزی و باغ‌ها هستند که در کشور ایران از سال‌ها قبل وجود داشته‌اند.

 وی با بیان اینکه درحال حاضر شرایط زیست‌محیطی شهر تهران برای رشد و زندگی سفیدبالک‌ها مناسب است، گفت: این‌گونه حشرات عامل و ناقل بیماری نیستند ولی اگر وارد دستگاه تنفسی شوند مانند هر جسم خارجی دیگری می‌توانند حساسیت‌هایی را به‌وجود آورند علاوه بر آن از نظر بصری در فضای شهری نیز مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.  

رییس اداره محیط زیست شهر تهران افزود: هرچند که مبارزه شیمیایی علیه آفات مورد تایید محیط زیست نیست ولی چنانچه سفیدبالک‌ها در مزرعه کشاورزی و خارج از شهر بودند با مبارزه شیمیایی می‌توانستیم خیلی ساده آن‌ها را از بین ببریم ولی در سکونتگاه‌های انسانی این امکان وجود ندارد. از این رو برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در سکونتگاه‌های انسانی از روش مبارزه فیزیکی استفاده می‌شود.

بازگیر با بیان اینکه مبارزه فیزیکی اقداماتی مانند شست و شوی درختان، تغییر نوع هرس آن‌ها و جمع‌آوری برگ درختان توت و سوزاندن آن‌ها در زباله‌سوز مرکزی است گفت: ممکن است در یک بازه زمانی والد زیادی از سفیدبالک‌ها داشته باشیم و جمعیت آن‌ها زیاد شود ولی در یک دوره زمانی دیگر به صورت لارو یا تخم باشند و در محیط قابل مشاهده نباشند.

وی در پایان اظهارکرد: روش نهایی کنترل جمعیت سفیدبالک‌ها مبارزه بیولوژیک است. در این شیوه باید از دشمنان خارجی و شکارگرهای طبیعی مانند زنبور پاراتوزوئید‬‎ استفاده شود. موسسه گیاه پزشکی وزارت جهاد کشاورزی مطالعاتی را برای از بین بردن سفیدبالک‌ها از دو سال پیش آغاز و در آخرین پیگیری‌های اداره محیط زیست این وزارتخانه اعلام کرده است که در حال بررسی آثار و نتایج زنبورهای پاراتوزوئید بر محیط هستند.‬‎

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید