امروز: چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 10 ذو القعدة 1446 | 2025-05-07
کد خبر: 163421 |
تاریخ انتشار : 19 تیر 1396 - 14:31 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر اقتصاد > انرژی – همشهری آنلاین:طبق گزارش نشریه بارونز، افزایش تقاضای جهانی و کاهش عرضه اوپک ممکن است قیمت‌های نفت را پیش از پایان سال جاری میلادی به ۶۰ دلار در هر بشکه برساند. به گزارش ایسنا، گزارش مذکور به تحقیقات اریک لی، تحلیلگر ارشد انرژی در سیتی گروپ اشاره کرده که در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

اقتصاد > انرژی – همشهری آنلاین:
طبق گزارش نشریه بارونز، افزایش تقاضای جهانی و کاهش عرضه اوپک ممکن است قیمت‌های نفت را پیش از پایان سال جاری میلادی به ۶۰ دلار در هر بشکه برساند.

به گزارش ایسنا، گزارش مذکور به تحقیقات اریک لی، تحلیلگر ارشد انرژی در سیتی گروپ اشاره کرده که در زمان نفت بالای ۱۰۰ دلار، روند کاهشی بازار را پیش‌بینی کرده بود. اُفت قیمت‌های نفت در هفته‌های اخیر که نفت برنت را به رکورد اندک ۴۴ دلار رسانده است، این تحلیلگر را برای کوتاه‌مدت نسبت به افزایش قیمت خوش‌بین کرده است.

اریک لی تقاضای ۹۷.۳ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۷ را پیش‌بینی می‌کند که در مقایسه با ۹۶ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۶ بالاتر خواهد بود و تا حدودی زیادی تحت تاثیر تقاضا از سوی کشورهای بازار نوظهور مانند چین و هند حاصل می‌شود. همزمان، کاهش عرضه توسط اوپک به میزان ۰.۷ میلیون بشکه در روز نسبت به متوسط سال ۲۰۱۶، قیمت نفت را پیش از پایان سه ماهه چهارم سال جاری بالا خواهد برد.

کاهش ذخایر جهانی نفت پس از سه ماهه نخست سال آغاز شد و تحلیلگر سیتی گروپ پیش‌بینی می‌کند روند مذکور تا پایان سال جاری شتاب خواهد یافت.

قیمت نفت تحت تاثیر افزایش تولید آمریکا و افزایش صادرات اوپک به بیشترین میزان در سال جاری که تلاشهای این گروه برای مقابله با اشباع عرضه را مورد تردید قرار داد، روز جمعه تقریبا ۳ درصد کاهش یافت. که موجب تردید تولیدکنندگان نفت در تمدید توافق کاهش عرضه شد. طبق آمار رویترز، تولید اوپک اکنون در بالاترین سطح حد خود در سال جاری قرار دارد.

به گفته مت اسمیت، مدیر تحقیقات کالایی در شرکت کلیپردیتا، به رغم توافق کاهش عرضه، میزان صادرات اوپک در ماه گذشته ۲ میلیون بشکه در روز نسبت به ژوئن سال ۲۰۱۶ افزایش داشت.

وی خاطرنشان کرد: سفته‌بازان نفت جزئیات توافق اوپک که شروع کاهش تولید را نه از زمان اعلام توافق، بلکه در پایان سال ۲۰۱۶ تعیین کرده بود، نادیده گرفتند. این امر موجب شد که برخی توافق‌کنندگان در حین مذاکرات به افزایش تولید خود اقدام کنند یعنی کاهش تولید از یک مبنای بالاتر انجام گرفت.

این تحلیلگر در رابطه با تولید آمریکا، عنوان کرد که ادامه استخراج از سوی تولیدکنندگان آمریکایی، مانع از صعود قیمت نفت به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه خواهد شد اما بعید است حضور آنها از روند افزایشی نفت در ادامه سال جاری جلوگیری کند.

بر اساس گزارش رویترز، لی انتظار دارد قیمت نفت پس از جهش به ۶۰ دلار در هر بشکه، با حرکت به سوی سال ۲۰۱۸ ثابت بماند زیرا میان بخش عرضه با تقاضا توازن ایجاد می‌شود. وی بدون لحاظ کردن اختلافات سیاسی بزرگ از سوی کشورهای تولیدکننده نفت، انتظار دارد قیمت نفت خام از بالای ۶۰ دلار در هر بشکه خیلی بالاتر نرود.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید