به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر قالیباف خطاببه شورایپنجم: کاری نمیتوانید بکنید قانون دستتان را بسته/ توضیحاتی درباره استخدامهای اخیر الويري افزود: به منظور تسهيل در بهرهگيري از شاخصها و معيارهای ارائهشده براي ارزيابي وضعيت شهر تهران لازم است اين گزارش به شکل سندي فراگير كه معتبر و قابل اتکا باشد، تهيه و ارائه شود. وي همچنين […]
به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر
قالیباف خطاببه شورایپنجم: کاری نمیتوانید بکنید قانون دستتان را بسته/ توضیحاتی درباره استخدامهای اخیر
الويري افزود: به منظور تسهيل در بهرهگيري از شاخصها و معيارهای ارائهشده براي ارزيابي وضعيت شهر تهران لازم است اين گزارش به شکل سندي فراگير كه معتبر و قابل اتکا باشد، تهيه و ارائه شود. وي همچنين گفت: لازم است شهردار تهران بستر اجرائي لازم براي دريافت گزارشهاي تخصصي از بخشهاي مربوطه را به كميسيونهاي شوراي جديد فراهم كند. الويري تأکيد کرد: ايجاد گروه مشترك پايش از سوي شهرداري تهران و منتخبان، فرصتهاي ايجاد شايعات را مسدود و بستر مطلوب را براي انتقال شورا و شهرداري به مسئولان جديد ايجاد ميكند.
در اين ديدار که عصر روز گذشته در شهرداري تهران برگزار شد، حدود ۱۵ نفر از اعضاي شوراي چهارم و همه ٢١ نفر منتخب شوراي پنجم حضور داشتند.
احمد مسجدجامعي يکي از اولين سخنرانان جلسه هم در بخش ابتدايي صحبتهاي خود مقدماتي در رابطه با شوراي جديد و اعضاي آن گفت و در ادامه يکي، دو مورد را از شهردار تهران درخواست کرد. وي در صحبتهای خود خطاب به قاليباف گفت: «لطفا شما ترتيبي اتخاذ کنيد که مديران کنوني شهرداري اطلاعات لازم را در اختيار اعضاي منتخب شوراي جديد قرار دهند يا اينکه شرايطي فراهم شود که ما از آنها دعوت کنيم براي حضور در جلساتمان، براي اينکه اين تبادل اطلاعات و نکات لازم درباره موضوعات شهري بهتر انجام شود».
موضوع دومي که احمد مسجدجامعي درباره آن صحبت کرد، درباره بحثها و اخبار غيرقابل تأييد يا ردي است که اين روزها منتشر ميشود مبنيبر اينکه گفته ميشود در شهرداري تصميمات جديدي در حال اتخاذ است که ممکن است براي مديران شهري دور جديد؛ اعم از شورا و شهردار آينده تعهدات جديدي خلق کند. وي البته تأکيد کرد ما هنوز نميدانيم آيا اين اخبار صحت دارد يا خير، اما به هر صورت انتظارمان اين است که در اين رابطه شفافسازي شود.
يکي ديگر از اعضاي شوراي منتخب، حسن رسولي بود که در صحبتهاي خود پيشنهادي را مطرح کرد که با استقبال بيشتر حاضران همراه شد. وي در صحبتهای خود گفت بهتر است يک مرکز پژوهشي يا فکري تشکيل شود که شهرداران پس از انقلاب اسلامي که هرکدام چندسال مديريت شهر تهران را تجربه کردهاند در اين مرکز حضور داشته باشند و هرکدام از منظر تخصص و تجربه و ديدگاه خود در رابطه با مدلهاي مناسب مديريت شهر تهران و چالشها و مسائل آن بحث و تبادلنظر کنند تا خروجي اين مرکز بتواند براي مديريت آينده شهر تهران مفيد و قابل استفاده باشد.
محمدباقر قاليباف، شهردار تهران که به گفته خودش با ١٢ سال سابقه شهرداري در بين همه مديران شهري و شهرداران تهران مدتزمان طولانيتري در اين سمت بوده، درباره نکته و پيشنهادي که در صحبتهاي مسجدجامعي بيان شد، اعلام کرد: «بعد از پايان انتخابات، من وقتي به شهرداري برگشتم، به همه معاونانم دستور دادم در اين مدت هيچ قرارداد جديد و درشتمقياسي که ايجاد تعهد براي مديران شهري آينده کند، نبندند».
قاليباف همچنين در رابطه با انتشار برخي اخبار در رابطه با استخدام نيروهاي جديد در ساختار شهرداري نيز گفت: درباره استخدامهايي که در اين مدت بحث آن رسانهاي شده است بايد بگويم که اين موضوع چيز جديدي نيست و هر اقدامي که صورت گرفته در حقيقت بخشي از پروسهاي بود که در حال انجام است و بهلحاظ زماني بخشي از آن در اين دوره اتفاق افتاده است.
موضوع ديگري که شهردار تهران در ديدار خود با اعضاي شوراي شهر دور پنجم مطرح کرد، بحث درباره حوزه اختيارات و وظايف شورا بود و اعلام کرد: شوراها بهلحاظ حوزه عمل و اختيارات محدوديت دارند و اين را بدانيد که شما براي مديريت برخي از مسائل شهري مشکل خواهيد داشت؛ بهعنوانمثال در موضوع آلودگي هوا و مقابله با آن دست شما بسته خواهد بود و حتي همسويي با دولت و مجلس هم کمکي نميکند، چون در حقيقت قانون دست شما را بسته است.
قاليباف همچنين در بخش ديگري از صحبتهای خود اعلام کرد اگر اعضاي شوراي شهر جديد تهران براي گزينههاي خود براي شهردار آينده تهران به توافق رسيدهاند، من حاضر هستم در مدت باقيمانده با آنها براي انتقال تجارب و تبادل فکر و نظر جلسات مشترکي برگزار کنم و همينطور اين اعلام آمادگي را ميکنم که در اين مدت هر پروژه يا برنامه و جايي که خواستم در حيطه وظايف شهرداري بروم و بازديد کنم اين گزينهها را همراهي کنم. توجه به حاکميت محلي و احساس نياز بيش از پيش به آن و لزوم بازتعريف مجدد از اين موضوع مهم در کشور نيز از ديگر موضوعات مورد اشاره شهردار تهران در اين جلسه بود.
از جمله ديگر موضوعات مطرحشده در اين ديدار، پيشنهاد تشکيل جلساتي از اين دست به صورت تخصصي و ميان کميسيونها با حضور مديران قسمتهاي مرتبط در شهرداري بود که به اين صورت گروههاي تخصصي به شکلي مشخص و نظاممند روي موضوعات کار کنند.
همچنين در اين جلسه پيشنهاد شد که اين ديدارها ادامهدار باشند و در اين مدت انتقالي، اعضاي شوراي منتخب و شهردار تهران دوباره با هم جلسات مشترکي را برگزار کنند.
يکي از مدلهاي پيشنهادي براي جلسات آينده به اين شرح مشخص شد که معاونان شهردار تهران هرکدام گزارشي از آخرين وضعيت حوزه مسئوليت خود آماده کرده و در اين جلسات در اختيار اعضاي جديد شوراي شهر قرار دهند.
در اين جلسه همچنين مهدي چمران و اقبال شاکري، از اعضاي شوراي چهارم و شهربانو اماني و زهرا نژادبهرام نيز در سخناني نقطهنظرات خود را مطرح کردند.
۴۷۴۷
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.