به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ این ماده غذایی که خواص زیادی دارد میتواند بیماریهای عصبی مانند زوال عقل و آلزایمر را به تاخیر بیندازد. شیوع بیماریهای عصبی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر در جهان رو به افزایش بوده و به 42 میلیون نفر در سراسر جهان در سال 2020 خواهد رسید. […]
به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

این ماده غذایی که خواص زیادی دارد میتواند بیماریهای عصبی مانند زوال عقل و آلزایمر را به تاخیر بیندازد.
شیوع بیماریهای عصبی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر در جهان رو به افزایش بوده و به 42 میلیون نفر در سراسر جهان در سال 2020 خواهد رسید.
یافتههای این پژوهش نشان میدهد که قارچهای خوراکی و دارویی حاوی ترکیبات فعال زیستی هستند که دارای فواید عصبی و شناختی برای محافظت در برابر محرکهای عصبی مانند التهاب بوده که با بیماریهای عصبی در ارتباط است.
به گفته محققان این پژوهش، قارچ دارای خواصی مانند آنتی اکسیدان ، ضد تومور، ضد ویروس، ضد سرطان، ضد التهاب، ضد میکروبی و فعالیت های ضد دیابت است.
قارچ با خواص ضد التهابی که دارد میتواند به عنوان غذاهای فراسودمند برای سرکوب التهاب، که منجر به بسیاری از بیماریهای مزمن مرتبط با سن، از جمله بیماریهای عصبی استفاده شود.
درمان بیماریهای عصبی با دارو دارای بسیاری از عوارض جانبی بوده و تنها یک تاخیر کوتاه مدت در پیشرفت بیماری ایجاد میکند.
محققان این پژوهش به دنبال یافتن مواد غذایی دیگری نیز هستند که از سیستم عصبی محافظت میکند.
این پژوهش در Journal of Medicinal Food به چاپ رسیده است.
۵۴۵۴
Let’s block ads! (Why?)
RSS
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.