دکتر رامین طباطبایی در گفتوگو با صلح خبر، درباره برگزاری دومین جشنواره همگانی استعدادیابی در 31 استان کشور اظهار کرد: با توجه به بازخورد مثبتی که از اولین دوره برگزاری جشنواره همگانی استعدادیابی دریافت کردیم، امسال تمام تلاشمان بر این است که در دومین دوره برگزاری جشنواره بیشتر به بعد کیفی استعدادیابی توجه داشته باشیم و مطابق با آمایش ورزش قهرمانی و رعایت استانداردهای جهانی در 31 استان کشور، بتوانیم استعدادهای خوبی را در 10رشته ورزشی اولویتدار در رده سنی پایه شناسایی کنیم تا برحسب آزمونهایی که از لحاظ آمادگی جسمانی و پیکرسنجی از آنها به عمل میآید، به پایگاههای قهرمانی معرفی میشوند.
وی گفت: سال گذشته سیاست کار بر این بود تا جمعیت زیادی را به سمت پایگاههای استعدادیابی سوق دهیم تا یک موج فرهنگی برای نهادینه کردن ورزش در بین خانوادهها ایجاد کنیم. امسال علاوه بر کمیت، به دنبال کیفیسازی جشنواره هستیم تا آزمونهای علمی در تمام ردههای سنی مطابق با استانداردهای جهانی انجام شود تا از کیفیت بهتری برخوردار باشند.
طباطبایی خاطرنشان کرد: اگر در گذشته قاعده هرم ورزش قهرمانی تنها در چند رشته خاص خلاصه میشد، در حال حاضر با برپایی جشنواره استعدادیابی سعی داریم قاعده هرم را افزایش دهیم تا با سرمایهگذاری بر روی رشتههای ورزشی بیشتر، در آینده شانس مدال آوری خود را افزایش دهیم. البته تنها شناسایی استعداد مهم نیست، بلکه باید در حفظ، پرورش و نگهداری استعدادهای ورزشی نیز تلاش کنیم تا استعدادها به خاطر عدم حمایت رها نشوند.
مدیرکل دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: تیراندازی، شمشیربازی، دوچرخهسواری، قایقرانی ودوومیدانی جزو رشتههای پرمدال هستند که ما محدودیتی برای حضور زنان در این رشتهها نداریم. با سرمایهگذاری روی این رشتهها میتوانیم شرایط بهتری از نطر مدال آوری در المپیک آینده داشته باشیم.
وی از اختصاص 6میلیارد بودجه برای کار استعدادیابی و تجهیز پایگاههای قهرمانی در 31 استان خبر داد و افزود: سعی کردیم بودجه خوبی را برای استانداردسازی پایگاههای قهرمانی در 31 استان از طریق دو معاونت ورزش قهرمانی، حرفهای و همگانی جذب کنیم تا در روند اجرای کار با مشکل خاصی مواجه نشویم. البته استانهایی که در امر استعدادیابی فعالتر عمل کنند و بتوانند در رشتههای بیشتری استعداد شناسایی کنند، بودجه بیشتری به آنها تزریق خواهد شد.
انتهای پیام