امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 139839 |
تاریخ انتشار : 07 فروردین 1396 - 11:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، مشکل آب آشامیدنی در دنیا فقط به دلیل کمبود آن نیست، بلکه توزیع این منابع در سطح جهان نیز یکنواخت نیست. 9 کشور دنیا شامل برزیل، روسیه، اندونزی، چین، کانادا، آمریکا، کلمبیا، پرو و هند از نظر منابع آبی غنی هستند. سایر مناطق دنیا دچار […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، مشکل آب آشامیدنی در دنیا فقط به دلیل کمبود آن نیست، بلکه توزیع این منابع در سطح جهان نیز یکنواخت نیست. 9 کشور دنیا شامل برزیل، روسیه، اندونزی، چین، کانادا، آمریکا، کلمبیا، پرو و هند از نظر منابع آبی غنی هستند. سایر مناطق دنیا دچار کم آبی هستند و گمان می‌رود که 300 منطقه در دنیا در معرض خطر نزاع و درگیری بر سر منابع آب زیرزمینی، رودخانه‌های مشترک و دریاچه‌های مصنوعی قرار داشته باشند.

بر اساس این گزارش، 70 درصد از منابع آب شیرین زمین برای فعالیت‌های کشاورزی مصرف می‌شود، ولی اگر فرآورده‌های کشاورزی متناسب با وضعیت آب و هوایی منطقه کشت شوند، به آب کمتری نیاز خواهد بود و بخش عمده‌ای از منابع آبی حفظ خواهند شد. افزون بر این تنها یک سوم از آب مصرفی در فرایند کشاورزی در واقع به محصول می‌رسد و بقیه به هدر می‌رود. با استفاده از روش‌های بهینه آبیاری می‌توان میزان آب هدر رفته را به کمترین حد آن رساند.

در کشورهای در حال توسعه، 90 درصد فاضلاب بدون تصفیه شدن به داخل رودخانه‌ها رها می‌شود

لازم به ذکر است که هر ساله، آب آلوده باعث مرگ 5 میلیون نفر در سراسر دنیا می‌شود و 40 درصد از جمعیت دنیا از امکان تصفیه فاضلاب بی‌بهره‌اند. در کشورهای در حال توسعه، 90 درصد فاضلاب بدون تصفیه شدن به داخل رودخانه‌ها رها می‌شود.

بر اساس اطلاعات ارائه شده در کتاب آنچه بر زمین می‌گذرد، از هر سه نفر در دنیا دست کم یک نفر به امکان تصفیه فاضلاب دسترسی ندارد. سالیانه 5 میلیون نفر بر اثر ابتلا به بیماری‌هایی مانند اسهال، وبا و حصبه که ناشی از آب آلوده هستند، جان خود را از دست می‌دهند. آب آلوده پس از بیماری‌های تنفسی، دومین عامل مرگ و میر نوزادان در جهان است، بنابراین تصفیه و پالایش فاضلاب شهری امری ضروری است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید