امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 457005 |
تاریخ انتشار : 16 بهمن 1400 - 8:48 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/کرمانشاه شهردار شاهو از در نظر گرفتن سه راهکار برای تبدیل این شهر از معبر به مقصد گردشگری خبر داد. سابق حسینی در گفت و گو با صلح خبر، بااشاره به ظرفیت های زیاد شهر شاهو برای تبدیل شدن به یک شهر گردشگرپذیر، اظهارکرد: این شهر نقطه تلاقی راه شریانی به سه شهرستان گردشگرپذیر اورامانات […]

صلح خبر/کرمانشاه شهردار شاهو از در نظر گرفتن سه راهکار برای تبدیل این شهر از معبر به مقصد گردشگری خبر داد.

سابق حسینی در گفت و گو با صلح خبر، بااشاره به ظرفیت های زیاد شهر شاهو برای تبدیل شدن به یک شهر گردشگرپذیر، اظهارکرد: این شهر نقطه تلاقی راه شریانی به سه شهرستان گردشگرپذیر اورامانات یعنی پاوه، روانسر و جوانرود و سایر نقاط است.

وی به نزدیکی این شهر به مناطق گردشگر پذیر غار قوری قلعه و شبانکاره اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه علیرغم همه ظرفیت هایی که این شهر در بحث گردشگری دارد، اما طی سالهای گذشته گردشگران تنها به عنوان یک معبر برای رسیدن به جذابیت های سه شهرستان یاد شده از آن استفاده کرده اند.

شهردار شاهو ادامه داد: از آنجایی که شاهو را به عنوان مرکز ثقل اورامانات می دانیم و ظرفیت های زیادی برای جذب گردشگر در آن وجود دارد، با همراهی دیگر کارشناسان حوزه گردشگری راهکارهایی را برای تبدیل این شهر به مقصد گردشگری در نظر داریم.

وی راه اصلی تحقق این هدف را معرفی داشته های شهر شاهو دانست و گفت: شاهو تنها شهری در اورامانات است که بدون هیچگونه واسطه ای در دامنه کوهستان شاهو قرار گرفته و این مسئله ظرفیت بسیار خوبی برای رونق توریسم ورزشی در این شهر بوجود آورده است.

این فعال گردشگری تاکید کرد: با معرفی این ظرفیت می توانیم گروه های کوهنوردی که به این کوهستان صعود می کنند را به شاهو بکشانیم تا از این شهر صعود راحت تری به کوهستان داشته باشند و به توریسم ورزشی دالاهو هم کمک کنند.

وی دره نوردی را یکی دیگر از ظرفیت های شاهو برای توسعه گردشگری دانست و گفت: در این شهر دره ای به نام “قلانی” وجود دارد و چشمه ای در آن واقع شده که دبی آب آن به اندازه چشمه بل در روستای هجیج است.

حسینی با تاکید براینکه متاسفانه تاکنون این ظرفیت شهر شاهو به گردشگران معرفی نشده، عنوان کرد: در صورتی که بتوانیم این ظرفیت ها را به گروه های کوهنوردی و دره نوردی معرفی کنیم، می توانیم هرساله تعداد قابل توجهی از این گروه ها را به شهرمان بیاوریم.

وی به سومین راهکار در نظر گرفته شده برای تبدیل شاهو به عنوان مقصد گردشگری اشاره کرد و گفت: امروزه تکنیک رویدادسازی یکی از مسائلی است که مناطق گردشگر پذیر مختلف دنیا با توجه به آن توانسته اند گردشگران زیادی را به سمت خود بکشانند.

این کارشناس ارشد برنامه ریزی گردشگری با بیان اینکه تاکنون توجه به این ظرفیت در شاهو مورد غفلت واقع شده، گفت: یکی از ظرفیت هایی که در شاهو داریم و می توانیم برای آن رویدادسازی داشته باشیم، برداشت محصول توت فرنگی است.

وی به وجود تعداد بالای مزارع توت فرنگی در این شهر اشاره کرد و گفت: علیرغم وجود این پتانسیل هنوز در بحث گردشگری آن را بکار نگرفته ایم که در این زمینه بنا داریم با تکنیک رویدادسازی آن را برجسته و گردشگران را به شاهو جذب کنیم و در این راه از ظرفیت جوامع محلی هم کمک خواهیم گرفت تا خود سکاندار برگزاری چنین رویدادهایی شوند.

حسینی در ادامه در خصوص وضعیت زیرساختی این شهر برای جذب گردشگران هم گفت: با برنامه ریزی مناسبت درحال ایجاد زیرساخت های لازم برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری هستیم که دراین راه علاوه بر ایجاد برخی زیرساخت های شهری، راه اندازی تعدادی اقامتگاه بوم گردی و خانه مسافر هم در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید