به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
20 دستور تهیه غذا با کوفته قلقلی (2)
مجله آشپزی مثبت: مجله آشپزی مثبت: بعضی موقع ها تنها چیزی که در یخچال یا فریزر خانه مان پیدا می شود کوفته قلقلی هایی است که برای آلبالوپلو با کوفته ریزه یا کله گنجشکی درست کرده اید و به فکرمان نمی رسد با این کوفته های اضافی چه کار می شود کرد. ما کارتان را راحت کرده ایم در اینجا 20 دستور غذا با کوفته ریزه پیشنهاد داده ایم. حالا مهم نیست این کوفته، گوسفندی یا گاوی است یا مرغ یا شترمرغ؛ مهم این است که یک غذای خوشمزه و متفاوت با همان کوفته ها خواهید خورد.
11. کباب چوبی قلقلی با سبزیجات
سیخهای چوبی را مدتی در آب بخیسانید. یکی دو عدد فلفل دلمهای رنگی را به مربعهای دو سانتی برش بزنید. دو عدد کدوسبز قلمی را درشت حلقه کنید. کوفتهقلقلیها را سرسیخ بزنید. لابهلای آنها کدو، فلفل دلمهای و قارچ بگذارید. همه کوفتهها و سبزیجات را سر سیخ بزنید. آنها را در سینی فر که فویل پیچیدهاید و آن را کمی چرب کردهاید بگذارید. با قلمموی آشپزخانه روی کبابها را چرب کنید. سینی را در فر از پیش گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت تا سهربع حرارت دهید تا روی آنها برشته شود. کبابها را در ظرف موردنظر برای سرو بگذارید و روی آنها را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.
12. خوراک چینی با کوفته قلقلی
چند برگ کلم قرمز و چند برگ کلم سفید را بهصورت خلال نازک برش بزنید. 1 عدد پیاز، 1 عدد فلفل دلمهای و 1 عدد هویج را به همراه 2 ساقه کرفس خلالی برش بزنید. در تابهای گود کمی روغن کنجد یا زیتون بریزید. سبزیجات را به ترتیب سختی (هویج، کرفس، کلمها، پیاز و فلفل) در تابه بریزید و هرکدام را سه چهار دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند.
به سبزیجات نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده اضافه کنید. کوفته قلقلیها را در ظرفی مناسب مایکروفر که کمی آن را چرب کردهاید، با فاصله از هم بگذارید. آنها را به مدت 7 دقیقه حرارت دهید بعد از این مدت پشت و رویشان کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه حرارت دهید. کوفتهها را به سبزیجات نرم شده منتقل کنید. 2-3 قاشق سویا سس به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مزهدار شوند. غذا آماده سرو است.
13. ماکارونی و پنیر با کوفته قلقلی
پاستای فرمی دلخواه را در آب جوش و نمک بریزید و بجوشانید تا به روش معمول بپزد. کوفته قلقلیها را در تابهای با کمی روغنزیتون یا کره تفت دهید تا سرخ شوند. بعد آنها را بیرون بیاورید و روی دستمال حولهای آشپزخانه بگذارید. پاستای پخته را آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید. در همان تابه پاستا را با کمی کره و یک قاشق سس گوجهفرنگی یا رب تفت دهید تا رنگ بگیرد. در همین حین کمی پودر یا برگ آویشن روی آنها بپاشید.
ظرفی مثل پیرکس را کمی چرب کنید. پاستا و کوفته را بهصورت لایهلایه در ظرف بریزید. بین لایهها کمی پنیر موتزارلای رنده شده بریزید. این ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت حرارت دهید. لازم نیست روی غذا برشته شود. همینکه پنیر آب شود غذا آماده سرو است.
14. کاسرول کوفته و سبزیجات
2 پیمانه بروکلی، 2 پیمانه گلکلم ویک پیمانه هویج را بخارپز کنید. این سبزیجات را در ظرف گود مناسب فر که چرب کردهاید، بریزید و لابهلای آن سس سفید که با کمی سس خردل مخلوط شده و کوفتههای نیمپز بریزید. روی همه مواد را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید. این ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه حرارت دهید. اگر میخواستید روی غذا برشتهتر شود چنددقیقهای ظرف را با دمای بالای فر (گریل) حرارت دهید.
15. کلمپلو شیرازی با کوفته قلقلی
300 کلم قمری را پوست بگیرید و به شکل خلالهای نیم سانتی برش بزنید. در تابهای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. برشهای کلم را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. 300 گرم ریحان تازه، کمی ترخون و مرزه و تره را خرد کنید و کناری بگذارید. برنج را که مدتی خیسانده بودید در آب جوش و کمی زردچوبه بجوشانید و سپس آبکش کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید و تهدیگ دلخواه را بگذارید. برنج، سبزیها و کلم را لایهلایه در قابلمه بریزید.
کمی آنها را با کفگیر مخلوط کنید. روی برنج را کمی روغن بریزید و کوفتهها را روی برنج بچینید. دمکنی بگذارید و غذا را به مدت 45 دقیقه دم کنید. موقع کشیدن ،نیمی از کوفتهها را کناری بگذارید. بقیه را موقع کشیدن در ظرف با برنج و سبزیجات مخلوط کنید. کوفتهها را در کنار دیس پلو بگذارید و سرو کنید.
16. املت کوفته دار
کوفتهها را در ظرف مخصوص مایکروفر چرب شده بگذارید به مدت ده دقیقه حرارت دهید. در تابهای گود کمی روغنزیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. کوفتهها را در روغن تفت دهید تا برشته شوند. روی آنها دو، سه پیمانه پوره گوجهفرنگی مخلوط شده با کمی پیازچه و جعفری ریز شده بریزید. سه تا چهار عدد تخممرغ لابهلای کوفتهها بشکنید و روی همه غذا را با پنیر رنده شده پیتزا بپوشانید. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا همزمان با بخار شدن آب گوجهفرنگی تخممرغها هم بپزند و پنیرهم آب شود. در صورت تمایل میتوانید پنیر فتا (صبحانه) را جایگزین پنیر پیتزا کنید.
17. سالاد سزار با کوفته قلقلی
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. چند برش نان تست را مربعی برش بزنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برشهای نان را روی کاغذ بگذارید و با روغنزیتون چربشان کنید. کمی هم پودر سیر و سبزی معطر روی آنها بپاشید. سینی را در فر بگذارید و 8 دقیقهای صبر کنید تا نانها برشته شوند. کوفتهها را در ظرفی چرب شده بریزید و در فر با همان دما به مدت بیست دقیقه بپزید.
در کاسهای یکسوم پیمانه مایونز را با یکسوم پیمانه پنیر فتای رنده شده، 1 قاشق آب، نصف قاشق سس ورسسشایر، کمی آبلیموی تازه، 1 حبه سیر له شده، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بریزید و خوب هم بزنید.حالا در کاسهای کاهوی درشت خرد شده بریزید. کوفتههای پخته و خنک شده را با نانهای برشته به آن اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید.
18. سوپ مینسترونه با کوفته قلقلی
1 پیمانه لوبیا قرمز پخته، 1 پیمانه لوبیا سبز یک سانتی خرد شده، 2 حبه سیر له شده، 2 پیمانه آب مرغ یک و نیم پیمانه هویج حلقهای خرد شده، 2 پیمانه آب گوجهفرنگی و یک و نیم پیمانه قارچ ورقه شده را به همراه یک قاشق سوپخوری روغنزیتون بودار در قابلمهای بریزید. 1 عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، 1 پیمانه پاستای صدفی و کوفتهها را به آن اضافه کنید. برای مزه دار کردن یکسوم پیمانه ریحان ریز شده و کمی آویشن اضافه کنید. بعد از پخت همه مواد سوپ آماده است آن را در ظرف دلخواه سروکنید
19. بیفاستروگانف سریع با پاستا
کوفتهها را در تابهای گود که یکی، دو قاشق روغن در آن ریختهاید روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را بگذارید. در قابلمهای کوچک با تفت دادن 2 قاشق آرد در کمی کره و افزودن یک و نیم پیمانه شیر، نمک و فلفل سس سفید درست کنید. قبل از غلیظ شدن سس آن را به تابه کوفتهها اضافه کنید و بگذارید تا کوفتهها در این سس مزه دار و پخته شوند.
یکی دو پیمانه قارچ ورقه شده را باز در کمی روغن یا کره تفت دهید و آن را هم به مواد داخل تابه بیفزایید. پاستای فرمی دلخواه را به روش معمول بپزید و آبکش کنید. آن را هم به تابه بیفزایید و با دیگر مواد مخلوط کنید. غذا با غلیظ شدن سس و افزودن دو قاشق جعفری خرد شده آماده است. البته میتوانید بهجای پاستا این خوراک را در کنار پلوی سفید هم سرو کنید.
20. ساندویچ کوفته قلقلی تنوری
کوفتهها را با سسی شامل پوره گوجهفرنگی، نمک، فلفل، کمی آبلیمو و ادویه دلخواه بپزید؛ طوری که سس به خورد آنها برود و غلیظ شود. نان ساندویچیهای کوچک را باز کنید. داخل آنها لایهای سس مایونز بمالید. در هر نان سه یا چهار عدد کوفته همراه با سس خودشان بگذارید. رویشان را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و با دست نان را کمی فشرده کنید. دور ساندویچها را فویل آلومینیوم بپیچید.
همه کوفتهها را به این صورت ساندویچ و فویل پیچ کنید. آنها را روی سینی فر گذاشته و در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد و به مدت یک ربع تا 30 دقیقه حرارت دهید. بعدازاین مدت ساندویچها را بیرون بیاورید و فویلها را باز کنید. ساندویچ آماده سرو است. اگر دوست دارید نان ساندویچ برشته شود آنها را دوباره روی سینی فر بچینید و این بار با حرارت بالای فر (گریل) پنجدقیقه حرارت دهید تا نانها برشته شوند.
منبع : Bartarinha
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (
تحریریه ) است
و
صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره
300078 پیامک
بفرمایید.