امروز: دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 ذو القعدة 1446 | 2025-05-19
کد خبر: 252271 |
تاریخ انتشار : 06 بهمن 1397 - 11:30 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اجرای طرح اجتماعی مددکاری، گفت: در سطح کشور بیش از ۱۶ هزار نفر از نخبگان جامعه ایثارگری در قالب این طرح، ساماندهی شده‌اند. به گزارش صلح خبر، حجت‌الاسلام حسن ستاره در نشست هم‌اندیشی شورای معاونان، مدیران، مددکاران […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

ساماندهی نخبگان ایثارگر

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اجرای طرح اجتماعی مددکاری، گفت: در سطح کشور بیش از ۱۶ هزار نفر از نخبگان جامعه ایثارگری در قالب این طرح، ساماندهی شده‌اند.

به گزارش صلح خبر، حجت‌الاسلام حسن ستاره در نشست هم‌اندیشی شورای معاونان، مدیران، مددکاران و مشاوران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: معتمدین معین بدون کوچک‌ترین توقع مادی در راستای رفع مشکل همنوعان خود در جامعه ایثارگری، کمک‌های مؤثر و شایانی دارند و این افراد از فرهیختگان جامعه ایثارگری و دارای تحصیلات دانشگاهی و از افتخارات بنیاد هستند که در قالب تشکل‌های خاصی تحت عنوان همیاران وصل، همیاران رهایی و همیاران عدل به‌صورت تخصصی سازماندهی شده‌اند.
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد تصریح کرد: تشکیلات مددکاری همراه با تأسیس بنیاد و همزمان با دستور حضرت امام (ره) برای خدمت بهتر به جامعه ایثارگری شروع به کار کرده و اعتقاد تصمیم‌گیران وقت این بوده که اساس کار بنیاد، مددکاری است.
وی با بیان اینکه مددکاری و مشاوره از موارد مهم بوده و در زندگی عادی مردم بسیار نیاز است، گفت: مددکاری در بنیاد در چند بخش به انجام وظیفه می‌پردازد و حدود ۹۰ مرکز مشاوره در سطح کشور با پتانسیل بالا و نیروهای متخصص، کارآزموده، علمی و فرهیخته از اساتید بنام و برجسته دانشگاهی و حوزوی فعالند که نسبت به راهنمایی و کمک به زیست بهتر جامعه معظم ایثارگری تلاش‌های مؤثری دارند.
حجت الاسلام ستاره ادامه داد: مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج نیز در قالب مشاوره تلفنی، فردی و گروهی به انجام وظیفه پرداخته و تأثیر بسزایی داشته‌اند و طبق آمارها میزان طلاق در جامعه ایثارگری بسیار پایین‌تر از جامعه عادی است.
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران آموزش خانواده را یکی از نکات حائز اهمیت در مددکاری برشمرد و تصریح کرد: آموزش خانواده نیز در شاخه‌ها و شعبات مختلف با حضور اساتید مجرب انجام شده که تأثیر بسزایی در رفع مشکلات جامعه ایثارگری دارد. رشد و گسترش کلینیک‌های مددکاری نیز در برنامه سال آینده قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه طرح سپاس، یکی دیگر از موارد مهم طرح اجتماعی بوده و از مهم‌ترین اقدامات بنیاد است، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف این طرح، مراجعه خادم به مخدوم است که به هر دلیلی توان مراجعه به بنیاد و بیان مشکلات و مطالبات خود را ندارد. از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۵۰ هزار دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران انجام شده و در این طرح از مشارکت سایر دستگاه‌ها نیز استفاده می‌شود.
حجت الاسلام ستاره خاطرنشان کرد: امیدواریم مشارکت دستگاه‌ها در اجرای طرح سپاس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از نمرات ارزیابی دستگاه‌ها در جشنواره شهید رجایی قرار گیرد.
انتهای پیام /
 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید