امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 95525 |
تاریخ انتشار : 04 مرداد 1395 - 7:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

150 کارگر بیکار شده کارخانه کاشی حافظ دربه در به دنبال حق و حقوق خود استان‌ها > فارس – «خبرجنوب» نوشت: 150 نفر از کارگران کارخانه کاشی حافظ در مقابل استانداری فارس تجمع کردند. اين كارگران دليل تجمع خود را عدم پرداخت مطالبات و حقوق معوقه خود و تعطيلي اين واحد توليدي اعلام كردند.زارعي يكي از اين […]

150 کارگر بیکار شده کارخانه کاشی حافظ دربه در به دنبال حق و حقوق خود

استان‌ها > فارس – «خبرجنوب» نوشت: 150 نفر از کارگران کارخانه کاشی حافظ در مقابل استانداری فارس تجمع کردند.

اين كارگران دليل تجمع خود را عدم پرداخت مطالبات و حقوق معوقه خود و تعطيلي اين واحد توليدي اعلام كردند.
زارعي يكي از اين كارگران در گفت و گو با «خبرجنوب» با بيان اين كه اخيراً كارخانه كاشي حافظ يك ميليون متر مربع كاشي به فروش رسانده است گفت: اين در حالي است كه مسئولين اين كارخانه از فروردين ماه سال جاري تنها 50 درصد حقوق كارگران را پرداخت و از آن تاريخ تا كنون نسبت به پرداخت عيدي و پاداش و حقوق 150 نفر از كارگران بيكار شده اين كارخانه كوتاهی كردند.
وي افزود: البته يكي از مسئولين استانداري به ما اعلام كرد كه اين تجمع به اطلاع استاندار فارس رسيده و وي از طريق مكاتبه با مقامات قضايي تهران قول پيگيري موضوع را داده اند هر چند تا به حال در اين رابطه مسئولين وعده پيگيري دادند اما هيچ نتيجه موثري در پي نداشته است.
در همين رابطه رئيس هيات مديره كارخانه كاشي حافظ در گفت و گو با «خبرجنوب» دليل تجمع كارگران كاشي حافظ را عدم پرداخت حقوق از 15 فروردين سال جاري اعلام كرد و گفت: در حال حاضر وضعيت كارخانههاي توليد كاشي و سراميك در سطح كشور مطلوب نيست و همه اين واحدهاي توليدي با ركود مواجه اند به نحوي كه برخي تعطيل شدند و يا در حال تعطيلي هستند.
حميد بهترين نژاد با اشاره به اين كه تا پايان سال 94 چهارصد كارگر در كارخانه كاشي حافظ مشغول به كار بودند كه از اين تعداد 150 نفر تعديل نيرو شدند گفت: در حال حاضر 250 نفر از كارگران اين واحد توليدي 4 ماه است كه حقوق نگرفتند.
بهترين نژاد با بيان اين كه از 250 كارگر كاشي حافظ، 170 نفر رسمي و مابقي قراردادي هستند افزود: كارفرما موظف به تعيين تكليف كارگران رسمي كارخانه كاشي حافظ است و طبق قانون كار، كارخانه قادر به اخراج آن ها نيست يا بايد آن ها را بازنشسته كند و يا بايد سنوات خدمت آن ها را بر اساس قانون و با رضايت اين كارگران پرداخت كند.
وي در خصوص خبر تعطيلي كارخانه كاشي حافظ گفت: اين كارخانه دوباره راه اندازي مي شود و در حال حاضر به دليل نصب ماشين آلات جديد تعطيل مي باشد.
بهترين نژاد ضمن رد خروج ماشين آلات از كارخانه كاشي حافظ گفت: به خاطر آماده سازي و نصب ماشين آلات جديد واحد مربوطه تعطيل شده است و در حال ترخيص ماشين آلات جديد از گمرك هستيم.
رئيس هيات مديره كارخانه كاشي حافظ در پاسخ به اين سوال كه آيا حمايت دولت مي تواند در حل مشكلات فعلي اين واحد صنعتي راهگشا باشد؟ اظهار داشت: مجموعه دولت و مسئولين استان همه گونه حمايتي از كارخانه كاشي حافظ به عمل آورده اند كه مصاديق آن شامل پرداخت معوقات بانكي به صورت اقساطي توسط بانك ها، حمايت كامل سازمان تامين اجتماعي و پرداخت هزينه هاي برق، گاز و … مي باشد و حال نوبت ورود سهامداران كاشي حافظ است.
بهترين نژاد افزود: در حال حاضر سهامداران كاشي حافظ بايد در كنار مسئولين استان در زمينه كمك و راه اندازي دوباره كارخانه قرار بگيرند چرا كه مسئولان استان به اين واحد توليدي به عنوان يك صنعت ملي استاني نگاه مي كنند كه قبل از انقلاب احداث شده است و به عنوان يكي از بزرگترين و مجهز ترين كارخانه ها در كشور شناخته مي شود.
رئيس هيات مديره كارخانه كاشي حافظ با بيان اين كه خط اكسترودي اين واحد صنعتي كه اقدام به توليد كاشي كف و بدنه ميكند در سطح خاورميانه منحصر به فرد است ادامه داد: بايد همه براي راه اندازي دوباره اين كارخانه تلاش كنيم چرا كه سرمايه استان محسوب مي شود.
بهترين نژاد گفت: در سال 80 در كارخانه كاشي حافظ 400 كارگر مشغول به كار بودند كه به تدريج تعديل نيرو شدند و در حال حاضر 250 كارگر از اين كارخانه ارتزاق مي كنند كه به دليل مشكلات حتي حقوق اين تعداد كارگر طي 4 ماهه اخير پرداخت نشده است اين در حالي است كه به صورت غير مستقيم نيز حداقل 5 هزار كارگر از اين واحد توليدي ارتزاق مي كنند. رئيس هيات مديره كارخانه كاشي حافظ تنها راهكار برون رفت از وضعيت فعلي كاشي حافظ را بودن سهامداران اين كارخانه در كنار مسئولين استان براي حل مشكلات عنوان كرد.
گفتني است، كارخانه كاشي حافظ با بيش از سه دهه فعاليت در صنعت سراميك از نخستين مجموعه هاي توليد كاشي و سراميك در كشور است كه فعاليت خود را در سال 55 با احداث كارخانه اي به وسعت 41 هكتار در نزديكي شيراز آغاز كرد. اين شركت تاكنون در چندين مرحله با تجهيز و نوسازي خطوط توليد خود فناوري هاي نويني را به عرصه صنايع كاشي و سراميك كشور معرفي كرده است و به عنوان يكي از پيشگامان اين صنعت، پيشرفت چشمگيري در كيفيت و كميت محصولات خود به وجود آورد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید