امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 458380 |
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1400 - 5:32 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

۷ ماه تا آغاز بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ باقی مانده است اما ورزش ایران در خصوص برخی رشته‌های مدال آور موضع انفعالی دارد و زمان سریع‌تر از همیشه در حال سپری شدن است! به گزارش صلح خبر، نوزدهمین دوره بازی های آسیایی به میزبانی چین در سال ۲۰۲۲ در ۴۰ رشته ورزشی شامل ۶۱ نوع ورزش […]

۷ ماه تا آغاز بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ باقی مانده است اما ورزش ایران در خصوص برخی رشته‌های مدال آور موضع انفعالی دارد و زمان سریع‌تر از همیشه در حال سپری شدن است!

به گزارش صلح خبر، نوزدهمین دوره بازی های آسیایی به میزبانی چین در سال ۲۰۲۲ در ۴۰ رشته ورزشی شامل ۶۱ نوع ورزش و ۴۸۲ ماده در روزهای ۱۰ تا ۲۵ سپتامبر (۱۹ شهریور تا ۳ مهر ۱۴۰۱) برگزار می شود.

کاروان ورزشی ایران در طول ۱۶ دوره بازی‌های آسیایی (بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ تا بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸) در ۱۵ دوره حضور داشته است و بهترین رتبه مربوط به بازی‌های سال ۱۹۷۴ به میزبانی تهران می‌شود که ایران موفق شد با کسب رتبه دوم به کار خود پایان دهد و بدترین نتیجه بدست آمده نیز مربوط به بازی‌های سال ۲۰۰۲ به میزبانی بوسان کره جنوبی می‌شود که ایران به جایگاه دهم دست یافت.

در دوره قبلی بازی های آسیایی نیز که در اندونزی برگزار شد کاروان ۳۷۸ نفره ایران ۲۰ مدال طلا، ۲۰ نقره و ۲۲ برنز کسب کرد و با مجموع ۶۲ مدال به رتبه ششم دست یافت.

حال اما در شرایطی که حدود هفت ماه تا رقابت های بازی های آسیایی ۲۰۲۲ چین باقی مانده است فدراسیون های ورزشی در برخی رشته ها که برای ایران از شانس بالای کسب مدال برخوردار هستند در بلاتکلیفی محض به سر می برند و مشخص نیست به چه علت در رابطه با آن ها تصمیم گیری نهایی صورت نمی گیرد تا هرچه سریع تر برنامه ریزی مناسبی به منظور حضور هرچه قدرتمندتر در این دوره از رقابت ها داشته باشند.

فدراسیون تکواندو

مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو در حالی ۱۵ دی ماه به ریاست بنیامین شکوه‌فر، معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد که در پایان هادی ساعی با رای اعضای مجمع به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد اما تا کنون حکم هادی ساعی از سوی وزیر ورزش و جوانان ابلاغ نشده است.

باید خاطرنشان کرد که به تازگی نیز جلسه بررسی شکایت یکی از اعضای مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو از وزارت ورزش و جوانان در دیوان عدالت اداری برگزار شده است و باید منتظر ماند و دید که آیا انتخابات فدراسیون تکواندو به عنوان یکی از مهم ترین فدراسیون های کشور در حوزه قهرمانی که از شانس بسیار بالایی نیز برای کسب مدال در بازی های آسیایی برخوردار است ابطال خواهد شد یا هادی ساعی به عنوان رییس فدراسیون کار خود را آغاز می کند؟

فدراسیون بسکتبال

در حالی که قرار بود انتخابات فدراسیون بسکتبال در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ برگزار شود، اما برای سومین بار برگزاری انتخابات این فدراسیون با تعویق روبرو شد؛ پیش از این قرار بود انتخابات بسکتبال ۱۹ دی برگزار شود که لغو شد و تاریخ دوم ۶ بهمن ماه اعلام شد. اما این مجمع در تاریخ ۶ بهمن نیز برگزار نشد تا ۲۰ بهمن به عنوان تاریخ برگزار اعلام شود که در نهایت باز هم تصمیم بر این شد که انتخابات فدراسیون بسکتبال با تعویق همراه شود.

فدراسیون تیراندازی

مدیریت علی دادگر در فدراسیون تیراندازی تیر ۱۴۰۰ به پایان رسید اما او بلافاصله و به دلیل نزدیک بودن المپیک از سوی وزارت ورزش به عنوان سرپرست انتخاب شد و تا آبان ۱۴۰۰ نیز در فدراسیون حضور داشت.   وزارت ورزش آبان ۱۴۰۰ مهدی مبینی را به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب کرد و اکنون قرار است انتخابات این فدراسیون با یک‌بار تعویق ۳۰ بهمن برگزار شود.

مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی قرار بود ۲۱ دی برگزار شود اما سرانجام فدراسیون تیراندازی اعلام کرد که انتخابات این فدراسیون تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است. در نهایت نیز تصمیم بر این شده است که مجمع انتخاباتی این فدراسیون روز شنبه ۳۰ بهمن برگزار شود.

فدراسیون وزنه برداری

علی مرادی، رییس فدراسیون وزنه برداری از اول دی ماه سال جاری با نامه ابلاغی از سوی وزارت ورزش بازنشسته شد، البته این پایان ماجرا نبود و پس از آن نه علی مرادی بازنشسته بودن خود را پذیرفت و نه وزارت ورزش برای فدراسیون سرپرست گذاشت.

فدراسیون وزنه برداری حدود ۵۰ روز است که در بلاتکلیفی به سر می برد. وزنه‌برداری حتی در شرایطی که رییس داشت هم اوضاع و احوال خوبی نداشت و این انتظار از وزارت ورزش می رود که هر چه سریع تر تکلیف این فدراسیون را مشخص کند. وزنه برداری نیاز به سر و سامان دادن دارد و باید وضعیت برخی هیات ها که سال ها بلاتکلیف مانده است مشخص شود.

از طرفی باید برنامه اصولی برای بازی های آسیایی تدوین شود چراکه هیچ کسی از وزنه برداری انتظار ندارد از بازی های آسیایی دست خالی برگردد. همچنین باید نظارت بر دوپینگ بیش از هر زمان دیگری مدنظر قرار گیرد تا وزنه برداری ایران جایگاه خود را در المپیک ۲۰۲۴ پاریس از دست ندهد. شرایط حاکم بر فدراسیون، صدای وزنه برداران را نیز درآورده است و از این بلاتکلیفی خسته شده اند چراکه آن ها بازی های آسیایی را پیش روی خود دارند و می خواهند بدانند برنامه تیم ملی به چه صورت خواهد بود.

فدراسیون دوچرخه سواری

فدراسیون دوچرخه سواری از اول مهر بدون رییس مانده و فعلا در مرحله تصویب اساسنامه به سر می‌برد تا بتواند وارد پروسه برگزاری انتخابات شود. این فدراسیون برای اینکه حواشی مجمع انتخاباتی دوباره برایش تکرار نشود، تصمیم گرفته ابتدا تاییدیه اتحادیه جهانی را بگیرد و سپس به دنبال گرفتن مصوبه مجمع و آغاز ثبت نام‌ها باشد.

فدراسیون دوچرخه سواری برای برگزاری انتخابات در انتظار تصویب اساسنامه است و تا زمانی که این اساسنامه به تایید اتحادیه جهانی نرسد، نمی تواند انتخابات را برگزار کند. از این رو فدراسیون ایران اساسنامه مشترکی که وزارت ورزش به همه فدراسیون ها ابلاغ کرده را برای تایید ارسال کرده و در حالی که در آن اساسنامه عنوان شده که وزیر ورزش یا یکی از معاونان با حق رای، عضو مجمع هستند، اتحادیه جهانی به صراحت مشخص کرده دخالت دولت خط قرمز این نهاد محسوب می شود.

فدراسیون ژیمناستیک

ثبت نام از کاندیداهای پست ریاست فدراسیون‌ ژیمناستیک از ۷ اردیبهشت‌ماه آغاز شد و به مدت ۱۰ روز کاری تا ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه داشت. در پایان مهلت قانونی در تاریخ ۲۱ اردیبهشت، ۱۳ کاندیدا به نام های ناصر اخوان، امید نوید، حبیب نوظهوری، مرجان همتی‌نژاد، الهام جعفری، رضا محمد کاظمی، احمد سعادتمند، محسن سلیمانی، زهرا اینچه درگاهی، حامد جولایی، کیانوش سقراطی، مرتضی نظری و فرزین قاسم‌زاده برای ریاست این فدراسیون ثبت نام کردند.

دوره ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک، ۱۹ تیر به پایان رسید و اما معاون وقت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در مصاحبه ای اعلام کرد که اینچه درگاهی به منظور شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون ژیمناستیک رد صلاحیت شده است.  با این وجود ۱۳ مهرماه بود که مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی اعلام کرد هنوز دستوری برای انتخاب سرپرستی یا ثبت نام از کاندیداهای فدراسیون ژیمناستیک به ما ابلاغ نشده است.

پس از به پایان رسیدن دوره فدراسیون اینچه درگاهی در تاریخ ۱۹ تیر، همه در انتظار انتصاب سرپرست فدراسیون ژیمناستیک مانند دیگر فدراسیون ها بودند اما در نهایت ۲۳ دی ماه ورزش و جوانان، با توجه به اتمام دوره ریاست فدراسیون‌ ژیمناستیک حمید احمدی را به عنوان سرپرست فدراسیون ژیمناستیک منصوب کرد.

دست بجنبانید

به منظور حضور هرچه قدرتمندتر کاروان ایران در بازی های آسیایی ۲۰۲۲ چین، نیازمند ثبات و تعیین تکلیف در رای فدراسیون های ورزشی مختلف و به ویژه فدراسیون های مدال آوری هستیم که این روزها در بلاتکلیفی محض به سر می برند و وزارت ورزش و جوانان اگر قصد دارد نتیجه ای درخور برای کاروان ایران در مسابقات پیش رو به دست آید باید هرچه سریع تر نسبت به مسائل و مشکلات به وجود آمده در فدراسیون های مربوطه چاره اندیشی کند، در غیر این صورت نمی توان به آینده رشته های ورزشی مذکور و کسب مدال توسط برخی ورزشکاران که با مشکلات عدیده ای روبرو هستند در بازی های آسیایی، چندان امیدوار بود.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید