امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 317288 |
تاریخ انتشار : 02 آبان 1398 - 5:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر روزانه بالغ بر ۷۵۰۰ تا ۸۰۰۰ تن پسماند به سایت آرادکوه تهران منتقل و شیرابه زیادی از آن‌ها تولید می‌شود. این شیرابه‌ها علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع می‌توانند آلودگی‌های زیست محیطی زیادی را به همراه داشته باشند. به گزارش صلح خبر، در سایت دفن پسماند آرادکوه روزانه ۲۵۰ متر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

روزانه بالغ بر ۷۵۰۰ تا ۸۰۰۰ تن پسماند به سایت آرادکوه تهران منتقل و شیرابه زیادی از آن‌ها تولید می‌شود. این شیرابه‌ها علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع می‌توانند آلودگی‌های زیست محیطی زیادی را به همراه داشته باشند.

به گزارش صلح خبر، در سایت دفن پسماند آرادکوه روزانه ۲۵۰ متر مکعب شیرآبه تولید می‌شود اما با انجام اقدامات ساده‌ای می‌توان حجم شیرابه‌ها را در مبدا تولید پسماند کاهش داد.

*تفاله چای از جمله زباله‌هایی است که می‌تواند شیرابه تولید کند. برای جلوگیری از تولید شیرابه از این زباله می‌توان تفاله آن را ابتدا در سبد خشک سپس به سطل زباله منتقل کرد.

*پسماند میوه نیز از جمله زباله‌های دیگری است که شیرابه دارد بنابراین برای حذف شیرابه پسماند میوه می‌توان ابتدا آن را نازک پوست کند سپس پوست را خشک و به سطل زباله ریخت.

* برخی از میوه‌ها از جمله هندوانه پوست‌های حجیمی دارند بنابراین می‌توان پوست آن‌ها را ابتدا در اندازه‌های کوچک خرد و پس از خشک شدن دور انداخت. با این اقدام هم فضای کمتری اشغال می‌شود و هم شیرابه زباله را حذف کرده‌ایم.

*ظروف تتراپک که برای بسته‌بندی و عرضه مواد لبنی و آب میوه و … استفاده می‌شود، از جمله زباله‌هایی است که می‌تواند در تولید شیرابه نقش داشته باشند بنابراین باید تا حد امکان این ظروف را خالی سپس فشرده کنیم تا داخل آن هیچ رطوبتی باقی نماند.

*برخی افراد ظروف پت را که از آن‌ها برای عرضه نوشیدنی‌هایی مانند آب معدنی استفاده می‌شود پس از نوشیدن چند جرعه داخل کیسه زباله می‌اندازند. برای جلوگیری از اسراف و حذف شیرابه این پسماند می‌توانیم آب داخل بطری را نگهداری یا از آن برای آبیاری گلدان‌ها استفاده کنیم. پس از آن بطری را فشرده کنیم و داخل سطل بیندازیم تا با این کار سبب کاهش حجم پسماند و رطوبت آن شویم.

*نکته بعدی این است که این اقدامات سبب می‌شود که زباله دیرتر بوی نامطبوع بگیرند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید