دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۴۲۳ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۷۴ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۲۷ بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
وی اظهار کرد: از مجموع مبتلایان به کرونا ویروس در کهگیلویه و بویراحمد ۱۲۶۶۵ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: از ۴۴۸ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج، ۶۰ درصد موارد مثبت و بیشترین موارد در شهرستان های بویراحمد (۵۰ درصد)، گچساران (۲۵ درصد)، کهگیلویه (۸ درصد)، باشت (۶درصد) و بقیه موارد در سایر شهرستانهای استان بود.
یزدانپناه خاطر نشان کرد: یک راه مهم شیوع ویروس کرونا در فصول سرد انتشار ذرات تنفسی شکل گرفته بر اثر سرفه یا عطسه است. این ذرات در فصل سرما استواری و پایداری بیشتری دارند و به علت سکون هوا بیشتر در فضای آزاد و حتی بسته باقی می مانند لذا در پاییز و زمستان باید در انتظار فعالیت بیشتر این ذرات باشیم.
وی تصریح کرد: ماسک زدن به شیوه صحیح، رعایت بهداشت فردی، رعایت فاصله فیزیکی و تهویه مناسب می تواند در کاهش روند انتقال بیماری نقش بسزایی داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: در شرایط موجود که تجمعات عمومی کم شده است و محدودیتها به خوبی اجرا میشود نشست های خانوادگی می تواند راه اصلی انتقال ویروس به سایر اعضا خانواده و جامعه باشد.
به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ یزدانپناه تاکید کرد: لازم است افراد مشکوکی که از آنها تست انجام میشود تا مشخص شدن نتیجه در قرنطینه باقی بمانند و چنانچه نشانه های بالینی مبتلا شدن به بیماری کرونا را دارند به مدت حداقل دو هفته در قرنطینه بمانند و مواظب سرایت بیماری به اعضا خانواده خود باشند. همچنین بیمارانی که در قرنطینه هستند، چنانچه مشکلات تنفسی آنها بیشتر شود، تب آنها افزایش پیدا کند و سایر نشانه هایی که دلالت بر وخیم شدن وضعیت بیمار باشد باید به مراکز ۱۶ ساعته استان و یا بیمارستانهای کرونایی مراجعه کنند تا در زمان مناسب بستری شوند و درمان های لازم را دریافت کنند.
انتهای پیام