امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 389175 |
تاریخ انتشار : 30 شهریور 1399 - 0:47 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف محصولات غذایی با میزان نمک پایین و محدود کردن مصرف مواد غذایی فراوری شده میتوان میزان نمک دریافتی را کاهش داد. به گزارش صلح خبر، افراد بزرگسال مجاز به مصرف بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در یک روز نیستند اما بیشتر مردم […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف محصولات غذایی با میزان نمک پایین و محدود کردن مصرف مواد غذایی فراوری شده میتوان میزان نمک دریافتی را کاهش داد.

به گزارش صلح خبر، افراد بزرگسال مجاز به مصرف بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در یک روز نیستند اما بیشتر مردم در آمریکا حدود ۵۰ درصد بیش از مقدار تعیین شده سدیم مصرف می کنند.

میزان قابل توجهی از سدیم مصرفی از مواد غذایی فراوری شده ناشی میشود به همین دلیل طبخ غذای خانگی میتواند میزان نمک دریافتی را کاهش دهد.

به گفته متخصصان سلامت در آمریکا، بدن برای حفظ عملکرد طبیعی ماهیچه ها و عصبها به مصرف سدیم نیاز دارد. هرچند، ۹۰ درصد از بزرگسالان در آمریکا میزان زیادی نمک مصرف میکنند که میتواند خطر ابتلا به عارضه فشار خون بالا، سکته مغزی و دیگر بیماریهای خطرناک را افزایش دهد.

به گزارش اینسایدر، کاهش میزان سدیم مصرفی به نسبت زیادی به نوع غذای فرد بستگی دارد. در ادامه به راهکارهایی اشاره شده که با کمک آنها میتوان میزان مناسب مصرف نمک را رعایت کرد:

کنترل رژیم غذایی: با یادداشت نوع غذای مصرفی، میزان آن و مقدار نمک موجود در هر خوراکی یا استفاده از نرم افزارهای رژیم غذایی میتوان مصرف روزانه نمک را کنترل کرد.

انتخاب مواد غذایی حاوی سدیم پایین: محصولات خوراکی متعددی وجود دارند که حاوی میزان ناچیزی از سدیم یا فاقد آن هستند. پیش از مصرف مواد غذایی میتوان به برچسب ارزش غذایی هر محصول مراجعه کرد و با توجه به میزان سدیم موجود در محصول و ارزش روزانه آن نسبت به انتخاب ماده غذایی و مصرف آن اقدام کرد.

محدود کردن مصرف مواد غذایی فراوری شده: میزان سدیم موجود در مواد غذایی فراوری شده یا آماده بیشتر از حد تصور است. برخی افراد بر این باورند افزودن نمک سر سفره و میز غذا موضوع مساله ساز است در حالی که انتخاب مواد غذایی فراوری شده نیز شاید به شکلی نامحسوس حجم قابل توجهی از سدیم مصرفی را تشکیل می دهد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید