امروز: چهارشنبه, ۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 جماد ثاني 1446 | 2024-12-25
کد خبر: 444794 |
تاریخ انتشار : 02 آبان 1400 - 20:36 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

در روزهای ابتدایی مرداد ماه ۶۷ با ورود بسیجی‌ها به گردان ۱۵۴، شهید «مبارکی» در حال سازماندهی نیروها و حرکت به سمت جنوب بود که خبر حمله منافقان از سمت کرمانشاه به وی رسید. پیش از ورود لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع) به کرمانشاه، تنها نیروی رزمی و جنگی در آن منطقه یعنی گردان حضرت «علی‌اکبر» به […]

در روزهای ابتدایی مرداد ماه ۶۷ با ورود بسیجی‌ها به گردان ۱۵۴، شهید «مبارکی» در حال سازماندهی نیروها و حرکت به سمت جنوب بود که خبر حمله منافقان از سمت کرمانشاه به وی رسید. پیش از ورود لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع) به کرمانشاه، تنها نیروی رزمی و جنگی در آن منطقه یعنی گردان حضرت «علی‌اکبر» به فرماندهی شهید بهرام مبارکی در مقابل نیروهای منافقان ایستادگی می‌کردند و اولین گردان مقابله‌کننده با منافقین در جریان عملیات مرصاد نام گرفت.
به گزارش صلح خبر، امروز ۱۷ ربیع الاول آخرین روز از هفته وحدت است. این روز به عنوان سردار شهید «بهرام مبارکی» نام‌گذاری شده است. سردار بهرام مبارکی تنها فرزند پسر یک خانواده تقریبی بود که مادرش شیعه و به شهر همدان و پدرش از اهل سنت استان فارس تعلق داشت. شهید مبارکی به عنوان شهید شاخص سال ۱۴۰۰ این استان انتخاب شد.
بهرام روز  ۲۷ بهمن ماه سال ۱۳۳۷ در آبادان به دنیا آمد. در سن پنج سالگی، سنی که بیش از همه چیز به گرمای آغوش مادر نیاز داشت، از وجود پر برکت مادر محروم شد. در سن ۱۲ سالگی به همدان مهاجرت کرد و تا زمان اخذ مدرک دیپلم در این شهر ساکن بود. بهرام مبارکی بعد از پایان تحصیلات دبیرستان به خدمت سربازی رفت و در یکی از مراکز هوانیروز تهران مشغول به خدمت شد. در سال ۱۳۵۷ به همراه تعداد کثیری از سربازان و درجه‌داران به دستور امام خمینی(ره) علیه از پادگان گریخت و به آبادان رفت تا فعالیت‌های سیاسی و مبارزاتی‌اش را علیه رژیم ستمشاهی تشدید کند.
او همواره در صحنه‌های مبارزه حضور داشت و به وقت ایثار و فداکاری همیشه از اولین افرادی بود که حاضر می‌شد. در ۲۹ شهریور ۱۳۵۹ با شروع جنگ تحمیلی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و به جبهه آبادان رفت تا به مقابله با دشمنان ستمکار و متجاوز بپردازد. مدتی بعد به همراه خانواده‌اش مجدداً به همدان مهاجرت کرده و به لشکر ۳۲ انصار الحسین(ع) پیوست و با ورود به این لشکر فصل نوینی از مجاهدات خود در راستای پیشبرد اهداف اسلام ناب محمدی آغاز کرد.
در روزهای ابتدایی مردادماه ۶۷ با ورود بسیجی‌ها به گردان۱۵۴، شهید مبارکی در حال سازماندهی نیروها و حرکت به سمت جنوب بود که خبر حمله منافقان از سمت کرمانشاه به وی رسیده و پیش از ورود لشکر ۳۲انصارالحسین(ع) به کرمانشاه تنها نیروی رزمی و جنگی در آن منطقه یعنی گردان حضرت «علی‌اکبر» به فرماندهی شهید بهرام مبارکی در مقابل نیروهای منافقان ایستادگی می‌کردند. و اولین گردان مقابله‌کننده با منافقین در جریان عملیات مرصاد نام گرفت.    
شهید بهرام مبارکی در بخشی از وصیت‌نامه خود نوشته است: «بدانید که اسلام حق است و اینکه امام خمینی عزیز می آیند که پرچمدار این مکتب است و پیرو او باشید و چیزی را با زور به فرزندانتان نقبولانید بلکه سعی کنید که با عقل و منطق با آنها رفتار کنید و بگذارید بهترین راهی که انسان را به اسلام واقعی و حقیقی می رساند و رضای خدا بیشتر در آن می‌باشد انتخاب بکنند.پیامی برای پدر، خواهر و همسرم و فرزندانم:اگر می خواهید روح مرا شاد کنید فقط در خط اسلام باشید.خدایا خدایا تا انقلاب مهدی (عج ) خمینی را نگهدار.خدایا خدایا اسلام و مسلمین را پیروز بگردان. خدا نگهدار شما باشد.بهرام مبارکی ۶۴/۱۱/۲۸»
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید