به گزارش مجله آشپزی صلح خبر گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان برترینها: در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذا یا ساید دیش ساده، خوشمزه و خوش قیافه رو براتون میذارم که در تهیه اش از گل کلم استفاده میشه که فوق العاده مفید هم هست. فقط کافیه تا ادامهی مطلب رو ببینین […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان
برترینها: در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذا یا ساید دیش ساده، خوشمزه و خوش قیافه رو براتون میذارم که در تهیه اش از گل کلم استفاده میشه که فوق العاده مفید هم هست. فقط کافیه تا ادامهی مطلب رو ببینین اونوقت حتما امتحانش میکنین مخصوصا اگه طرفدار انواع کلمها باشین.
مواد لازم
- گل کلم متوسط: ۱ عدد
- تخم مرغ: ۳ عدد
- آرد سوخاری: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای تهیه گل کلم سوخاری میتونیم گل کلم هارو برای ۵ دقیقه داخل آب در حال جوشیدن بذاریم تا کمی نرم بشن بعد آبکششون کنیم و بقیهی مراحل رو ادامه بدیم یا اینکه گل کلم هارو خام سوخاری کنیم. من معمولا خام سوخاریشون میکنیم، چون در صورتی که در حین سرخ شدن دما پایین باشه هم میپزن و نرم میشن و هم اینکه اینطوری روغن خیلی خیلی کمتری به خودشون میکشن.
۲. اول از همه باید تخم مرغ هارو داخل یه کاسه بشکونیم و بهشون نمک هم مبزنیم.
۳. حالا تخم مرغ هارو کمی میزنیم تا از لختی دربیان و بعد یک تکه گل کلم رو خوب به مخلوط آغشته میکنیم.
۴. حالا گل کلمی که به تخم مرغ آغشته شده رو کاملا به آرد سوخاری هم آغشته میکنیم.
۵. بعد گل کلم هارو داخل قابلمهای که به مقدار کافی روغن داخلش هست و روغن هم داغه میریزیم و با حرارت ملایم سرخشون میکنیم.
۶. به سرخ کردنشون ادامه میدیم تا کاملا طلایی بشن.
۷. حالا گل کلمهای سوخاری رو روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره.
۸. پیشنهاد میکنم حتما گل کلم سوخاری رو با آبلیمو یا نارنج تازه نوش جون کنین.
منبع : Bartarinha