امروز: جمعه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 شوال 1446 | 2025-04-18
کد خبر: 320958 |
تاریخ انتشار : 18 آبان 1398 - 18:47 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر موزه ملی علوم و فناوری ایران با سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.  به گزارش صلح خبر، محسن سلیمانی، سرپرست هنرهای تجسمی و امور موزه‌های شهرداری تهران در آیین گشایش پنجمین جشنواره “علم برای همه” که در باغ موزه قصر برگزار شد و در مراسم امضای […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

موزه ملی علوم و فناوری ایران با سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. 

به گزارش صلح خبر، محسن سلیمانی، سرپرست هنرهای تجسمی و امور موزه‌های شهرداری تهران در آیین گشایش پنجمین جشنواره “علم برای همه” که در باغ موزه قصر برگزار شد و در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: ما تولد “ابن سینا” را به عنوان روز پزشک گرامی می‌داریم، در حالی که ابن سینا حکیم هم بود. متاسفانه امروز شاهد هستیم که افراد به صورت تخصصی و خطی به کسب دانش ادامه می‌دهند و از سایر عرصه‌ها غافل می‌شوند. 

وی افزود: باغ موزه قصر را به عنوان یک منطقه فرهنگی می‌شناسیم و مقدس می‌پنداریم و امیدواریم بتوانیم با امضای تفاهم‌نامه با موزه ملی علوم و فناوری ایران، یک نگرش فرهنگی را نسبت به ترویج علم جا بیندازیم. 

انتقال فرهنگ و دانایی به شکل غیرمستقیم در موزه

به گزارش صلح خبر، احمد محیط طباطبایی، رئیس کمیته ملی ایکوم ایران در این مراسم  گفت: موزه ملی علوم و فناوری ایران از موفق‌ترین موزه‌ها طی پنج سال گذشته بوده است. 

وی ادامه داد: از آغاز قرن ۲۱، موزه‌ها اساسی‌ترین محور فعالیت‌های خود را در جهت صلح خبر و همزیستی، استوار بر حفاظت از طبیعت و توجه به کودک و نوجوان قرار دادند و “جشنواره علم برای همه” نیز به این موضوعات می‌پردازد.

رئیس کمیته ملی ایکوم ایران با اشاره به اینکه شناخت منجر به “رفاه و آرامش” و “جهل و نادانی” موجب ایجاد تقابل و تناقض بین افراد می‌شود، گفت: آموزش مردم وظیفه‌ای بر عهده نهادهای عمومی است، اما آموزش در موزه‌ها متفاوت است و حکم مادری را دارد. در موزه، انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر انجام می‌شود که به شکل غیر مستقیم بوده و منجر به دانایی می‌شود. 

محیط طباطبایی با اشاره به اینکه مخاطب موزه مخاطب دانشگاهی نیست و می‌خواهد از دانایی و دانش در زندگی خود استفاده کند، اظهار کرد: امیدواریم این موزه‌ها و مراکز علمی در شهرها تکثیر شوند و به این نقطه برسیم که موزه نه به عنوان ساعت فراغت، بلکه در برنامه درسی دانش‌آموزان و به عنوان یک اصل واجب در تحصیل آن‌ها گنجانده شود. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید