به گزارش صلح خبر، در این نشست که با حضور بهمن عشقی دبیر کل اتاق بازرگانی تهران، ناصر عندلیب مدیرعامل موسسه آموزش و منابع انسانی اتاق بازرگانی تهران، غلامرضا ملکی مدیر امور تشکلهای اتاق تهران به همراه افشین کلاهی رئیس هیات مدیره مجمع تشکلهای دانشبنیان، علی مسعودی عضو هیات مدیره مجمع، مجید برزگری دبیر کل مجمع و جمعی از اعضای تشکلی مجمع برگزار شد، بر ضرورتهای آموزش فعالان اقتصادی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای اتاق و تشکلها تاکید شد.
افشین کلاهی، رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان ایران، در این نشست گفت: خوشحالیم که اعضای اتاق تهران رکورد ۱۹ هزار عضو را رد کرد که نشان میدهد علاوه بر اینکه اعتماد فعالان اقتصادی جلب شده، خدمات اتاق نیز مطلوب واقعشده است همه به این باور رسیدند که اتاق بازرگانی تهران از مدل سنتی سابق خارجشده و فضایی برای تمامی فعالان اقتصاد کشور به شمار میرود.
کلاهی با یادآوری این نکته که یکی از مهمترین مسائل در هر سازمانی مقوله آموزش است و اتاق بازرگانی تهران نیز با راهاندازی مدرسه کسبوکار باقدرت وارد این عرصه شده است، افزود: مجمع تشکلها نیز بر این امر واقف است. تلاش میکنیم از امکانات مطلوب آموزشی اتاق تهران بهرهمند شویم، ضمن اینکه عمده فعالیت مجمع در حوزه دانش است و بر همین اساس احساس مسئولیت میکنیم تا در این زمینه بیشتر از پیش فعال باشیم.
کلاهی افزود: در همین راستا زمینههای همکاری را با موسسه آموزشی اتاق بازرگانی در قالب یک تفاهمنامه در نظر گرفتیم و تمام تلاشمان را به کار میگیریم که بهدرستی مفاد آن را به مرحله اجرا و عملیاتیسازی برسانیم.
مجید برزگری، دبیر کل مجمع تشکلهای دانشبنیان، به تشریح موضوع محوری تفاهمنامه پرداخت و گفت: همکاری در جهت نیازسنجی، طراحی و برگزاری دورههای آموزشی موردعلاقه و نیاز طرفین در راستای ارتقای سطح دانش، نگرش و توانمندسازی منابع انسانی تشکلهای اقتصادی و اعضای آنها از جمله موضوعات محوری این تفاهمنامه است.
برزگری به اهداف آموزشی تفاهمنامه اشاره کرد و افزود: استفاده حداکثری از ظرفیتهای طرفین در برگزاری دورهها، همکاری در برنامهریزی آموزشی و مدیریت برگزاری دورهها و رفع خلاهای آموزشی که مانع توسعه کسبوکارهای دانشمحور هستند، هدفهای عمدهای است که این تفاهمنامه بر پایه آن بنا شده است.
ناصر عندلیب، مدیرعامل موسسه آموزش و منابع انسانی اتاق بازرگانی تهران نیز در ادامه با تاکید بر اینکه در دوره هشتم و نهم اتاق بازرگانی به توانمندسازی در حوزه منابع انسانی و آموزش توجه ویژهای شده است، گفت: در حال حاضر دورههای آموزشی عمومی بهطور منظم برگزار میشود، تاکنون رابطین آموزشی تشکلها به عدد ۶۰ رسیده؛ همین طور جلسات در ۶ ماهه نخست سال جاری ۲۸۴ نفر از تشکلهای مختلف و قریب به ۹ هزار نفر ساعت در دورههای عمومی شرکت کردند.
عندلیب با بیان اینکه در موسسه آموزشی ما علاوه بر دورههای آموزشی عمومی، دورههای تخصصی نیز در تعامل مستقیم با هر تشکل ایجادشده است، افزود: در این پلتفرم، روش آموزش مبتنی بر شایستگی را انتخاب کردیم که تمامی امور از تدوین استانداردهای آموزشی، نیازسنجی، ارزشیابی، اجرا و ارائه گواهینامه را شامل میشود. برای این کار از سیستم مدیریت آموزش استفادهشده است، ضمن اینکه در موسسه آموزشی اتاق امکانات سختافزاری و نرمافزاری مناسبی برای انواع آموزشهای حضوری یا الکترونیکی موجود است.
بهمن عشقی، دبیر کل اتاق بازرگانی تهران نیز با اشاره به اینکه در شرایطی که نفت موتور محرک اقتصاد کشور و عامل ثروت پایدار نشده است، گفت: آموزش یکی از نقاط ضعف زنجیره ایجاد ثروت در ایران است، در سال ۴۹ گروهی از فعالان اقتصادی و دانشآموختگان دانشگاه هاروارد مرکز مطالعات مدیریت را راهاندازی میکنند تا مدیر پرورش دهند. بخش خصوصی در دهه ۴۰ نهضت ضرورت آموزش را شروع کردند، امروز این ضرورت در حوزه آموزش در اتاق بازرگانی تهران درک شده است.
عشقی توسعه آموزش را محوریترین عنصر خدمترسانی اتاق تهران دانست و افزود: درگذشته آموزشها به مشاوره صدور کارت بازرگانی محدود بود، امروز شاهد هستیم که اولین گروه از فعالان اقتصادی در رشته مدیریت کسبوکار به همت اتاق تهران فارغالتحصیل شدند.
وی ضمن قدردانی از دست اندرکاران امضای تفاهمنامه آموزشی، حاضران را به ادامه چنین همکاریهایی تشویق کرد و گفت: تفاهمنامهای که امروز به امضا میرسد، مصداقی از همکاری مشترک اتاق بازرگانی تهران و مجمع تشکلهای دانش بنیان در زمینه آموزش است. اگر تشکلها را محور فعالیتهای اقتصادی بدانیم، بنابراین بهترین نیازسنجی آموزشی از سوی تشکلها ارائه خواهد شد و سنجش درست نیازها، ما را به آموزش مطلوب هدایت میکند.
بر اساس اعلام روابط عمومی مجمع تشکلهای دانشبنیان ایران، در پایان نشست نیز آیین امضای تفاهمنامه و تبادل آن توسط دبیر کل اتاق بازرگانی تهران و رئیس مجمع تشکلهای دانشبنیان در جمع حاضران برگزار شد.
انتهای پیام