امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 353928 |
تاریخ انتشار : 31 فروردین 1399 - 6:42 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از آمادگی این سازمان برای گسترش خدمات تله مدیسین خبر داد و گفت: البته این موضوع نیازمند فراهم شدن بسترهای قانونی خاص خود است، اما بیمه سلامت آمادگی آن را دارد که در تحقق این امر فعالیت کند. مهندس طاهر موهبتی در گفت‌وگو با صلح […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از آمادگی این سازمان برای گسترش خدمات تله مدیسین خبر داد و گفت: البته این موضوع نیازمند فراهم شدن بسترهای قانونی خاص خود است، اما بیمه سلامت آمادگی آن را دارد که در تحقق این امر فعالیت کند.

مهندس طاهر موهبتی در گفت‌وگو با صلح خبر، گفت: مهم‌ترین نکته در گسترش خدمات تله مدیسین و پزشکی از راه دور این است که به لحاظ قانونی مراجع ذی‌صلاح مانند تولیت نظام سلامت و سازمان نظام پزشکی آن را در تعاریف خود بپذیرند. بزرگ‌ترین سوال این است که اگر فردی پس از دریافت خدمات پزشکی از راه دور دچار حادثه یا زیان شود، مسئولیت اصلی با چه کسی خواهد بود؟

وی با اشاره به اینکه خدمات تله مدیسین به به صورت تلفنی و موبایلی انجام می‌شود، گفت: دغدغه اصلی شیوه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک است. فرد پس از دریاقت خدمت به شکل تله مدیسین، نسخه الکترونیکی خود را در قالب کد HID دریافت کرده که با ارائه این کد به داروخانه می‌تواند داروهای خود را دریافت کند.

وی با تاکید بر این که زیر ساخت فنی انجام این فرایند تا ۸۰ درصد فراهم است، ادامه داد: در صورتی که عزم بر گسترش خدمات تله مدیسین باشد می‌توان ظرف ۱۰ روز این ظرفیت را به ۱۰۰ درصد رساند. اما سوال اصلی اینجا است که خدمات تله مدیسین تا چه میزان در کشور پذیرفته شده است؟

موهبتی افزود: بیمه سلامت به لحاظ فنی زیر ساخت نسخه نویسی الکترونیک را در ۲۳۳ شهرستان دارد؛ این زیرساخت در سایر شهرستان‌ها هم وجود دارد، اما ما در سال ۹۸ در این ۲۳۳ شهرستان حدود ۲ میلیون نسخه الکترونیک تولید کردیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا انجام فرایند خدمات تله‌مدیسین نیازمند داشتن پرونده الکترونیک سلامت هست یا خیر، گفت: این کار صرفا وابسته به داشتن پرونده الکترونیک سلامت نیست. اکنون اصلی ترین نکته این است که انجام هر فرایندی در محیط آزمایشگاهی بیمه سلامت بررسی شود تا تمام جوانب آن را بسنجیم، اما ممکن است روند به گونه‌ای باشد که یک فرد با ارائه کد ملی خود به پزشک، نسخه الکترونیک دریافت کند؛ البته زیر ساخت‌هایی نیز باید برای تایید کد ملی شخص وجود داشته باشد تا از بروز تخلفات یا اشتباهات در این زمینه جلوگیری شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، تاکید کرد: بیمه سلامت آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام می‌کند، البته به شرط آنکه زیر ساخت قانونی در این زمینه فراهم شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید