امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 291582 |
تاریخ انتشار : 14 تیر 1398 - 9:04 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر تحقیقات بی بی سی نشان می‌دهد دولت چین به عمد در حال جداسازی کودکان اقلیت مسلمان اویغور از خانواده‌هایشان است تا آنها را برای شستشوی مغزی به مدارس شبانه‌روزی بفرستد. به گزارش صلح خبر، بر این اساس، همزمان با بازداشت صدها هزار مسلمان اویغور در منطقه سین کیانگ […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

تحقیقات بی بی سی نشان می‌دهد دولت چین به عمد در حال جداسازی کودکان اقلیت مسلمان اویغور از خانواده‌هایشان است تا آنها را برای شستشوی مغزی به مدارس شبانه‌روزی بفرستد.

به گزارش صلح خبر، بر این اساس، همزمان با بازداشت صدها هزار مسلمان اویغور در منطقه سین کیانگ در غرب چین، مدارس بسیار بزرگی در این منطقه برای سکونت شبانه روزی کودکان ساخته شده است.

بی بی سی در تحقیقات خود به اسناد عمومی دولت چین و همین طور مصاحبه با ده‌ها عضو اقلیت اویغور استناد کرده است.

بر این اساس، وقتی والدین کودکان اویغور زندانی می‌شوند، کودکانشان به مراکز شبانه‌روزی فرستاده می‌شوند.

این اقدام با هدف بازآموزی و جدا کردن کودکان از ریشه‌های فرهنگی و دینی اقلیت مسلمان اویغور صورت می‌گیرد.

دولت چین می‌گوید اعضای اقلیت اویغور را برای بازآموزی حرفه‌ای به اردوگاه ها می‌فرستد تا با گسترش افراطی گرایی دینی مبارزه کند.

به خاطر کنترل شدید نیروهای امنیتی چین بر فعالیت خبرنگاران، جان سادورث خبرنگار بی بی سی، برای کسب اطلاعات درباره وضعیت کودکان اویغور به ترکیه سفر کرد تا با ۶۰ نفر از اعضای این اقلیت دیدار کند.

اویغورها نژاد ترکی دارند و برای همین هزاران نفر از آنها برای کار یا ادامه تحصیل به ترکیه سفر کرده‌اند و به خاطر تشدید اقدامات دولت چین علیه این اقلیت مسلمان، دیگر به کشورشان برنگشته‌اند.

یک مادر که عکس سه دخترش را به همراه داشت، در گفتگو با جان سادورث گفت: “نمی‌دانم چه کسی از آنها نگهداری می کند… هیچ تماسی نداریم.”

مادر دیگری که تصویر سه پسر و یک دخترش را به همراه داشت، گفت: “شنیده‌ام که آنها را به یک پرورشگاه برده‌اند.”

پدری که همسرش در چین زندانی است می‌گوید از آن می‌ترسد که هشت فرزندش را به اردوگاه های شبانه روزی فرستاده باشند.

آدریان زنز، پژوهشگر آلمانی که در رابطه با نقض حقوق اقلیت اویغور تحقیق می‌کند، با گردآوری اطلاعات موجود در چین به این نکته اشاره می‌کند که در حالی که در سراسر چین ساخت و ساز مهدکودک‌های جدید ۸ درصد افزایش یافته است، این رقم در منطقه سین‌کیانگ به ۸۲ درصد می‌رسد.

از سوی دیگر، آمار مربوط به سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد که میزان ثبت نام کودکان در کودکستان‌های سین کیانگ نیم میلیون نفر افزایش یافته است که ۹۰ درصد از این کودکان مسلمان بوده‌اند.

به گفته او هدف از این کار آموزش شبانه روزی کودکان اویغور با هدف مهندسی فرهنگی آنهاست.

زنز از این کار به عنوان “نسل کشی فرهنگی” نام می‌برد.

شو گیژیانگ، از مسوولان اداره تبلیغات در سین کیانگ تعداد کودکان نگهداری شده به وسیله دولت را بالا نمی داند.

او می‌گوید: اگر همه اعضای خانواده را به بازآموزی فرستاده باشند، آن گاه باید گفت این خانواده مشکلات اساسی دارد … من تاکنون چنین چیزی ندیده‌ام.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید