امروز: دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 23 شوال 1446 | 2025-04-21
کد خبر: 127632 |
تاریخ انتشار : 14 دی 1395 - 12:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، گری لوئیس نماینده سازمان ملل متحد در ایران طی سخنانی در همایش «رفع خشونت علیه زنان، چالش‌ها و راهکارها» با اشاره به اینکه خشونت های جنسی و جنسیتی از جمله خشونت هایی هستند که زنان و دختران در سراسر جهان با آن روبرو هستند، اظهار کرد: […]

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، گری لوئیس نماینده سازمان ملل متحد در ایران طی سخنانی در همایش «رفع خشونت علیه زنان، چالش‌ها و راهکارها» با اشاره به اینکه خشونت های جنسی و جنسیتی از جمله خشونت هایی هستند که زنان و دختران در سراسر جهان با آن روبرو هستند، اظهار کرد: این گونه خشونت ها هیچ گونه مرز اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نمی شناسد. در سراسر جهان از هر سه زن یک زن از خشونت های جنسی و جنسیتی در زندگی فردی خود رنج می برد. این خشونت ها شامل تجاوز، خشونت های داخلی، آزار و اذیت های محل اجتماعی و کار است.

وی به عنوان مثال گفت: در سال 2014 بیش از 200 دختر در نیجریه کشته شدند و مورد خشونت جسمی و جنسی قرار گرفتند. اخیرا ما تصاویر و ویدئوهایی از زنان و دختران عراقی مناطق جنگ زده دیدیم که از تجاوز و بردگی جان سالم به در بردند. همچنین در کشورهایی که به اصطلاح توسعه یافته‌اند مواردی از خشونت های جنسی در دانشگاه ها دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: زنان و دختران در تمام کشورها از خشونت رنج می برند. همانطور که خانم داوودی اشاره کردند باید نرخ خشونت ها را کاهش دهیم. خیلی از اوقات این خشونت ها مسکوت نگاه داشته می‌شد. علت این است که آنها از مورد تبعیض قرار گرفتن در خانه ها  و محل کارشان می ترسند و همچنین در بسیاری موارد شکایت‌های‌شان دیده و شنیده نمی شود و کسی را ندارند که در زمان احتیاج پیش آن فرد بروند. ما باید به این سکوت پایان دهیم.

نماینده سازمان ملل متحد در ایران با اشاره به اینکه همه ما در پایان دادن به خشونت علیه زنان نقش داریم، گفت: بنابراین همه ما باید فرهنگ خشونت و تبعیض را در همه کشورها به چالش بکشیم و به آن خاتمه دهیم. باید به رفتارهای منفی جنسیتی پایان دهیم. سازمان ملل متحد خرسند است که امروز لایحه‌ای برای کاهش خشونت علیه زنان در دست بررسی است.

گری لوئیس قانون‌ها را در کاهش خشونت کافی ندانست و عنوان کرد: یک یک ما مسئول کاهش خشونت هستیم، ما به عنوان مردان باید با رفتارهای توهین آمیز مقابله کنیم. «من با این موافق نیستم و از این اقدام حمایت نمی‌کنم» اشتباه است. ما باید خطر این که مورد نقد سایر افراد قرار می‌گیریم را به جان بخریم. باید برابری خودمان و زنان را به رسمیت بشناسیم.

وی افزود: احترام به تمام نوع بشر در دستور کار سازمان ملل و یکی از بنیادی ترین اصول بشر است.

نماینده سازمان ملل متحد در تهران با اشاره به اینکه سازمان ملل بنیانگذار کنوانسیون کاهش خشونت علیه زنان است، اظهار کرد: بدون هیچ تردیدی خشونت علیه زنان یک مساله حقوق بشری و تبعیض حقوق بشر است. همچنین یک مشکل بزرگ در راستای توسعه انسانی نیز هست. خانم مولاوردی به آرمان های توسعه پایدار اشاره کردند که تمامی کشورهای دنیا آن آرمان ها را امضاء کردند و به اجرای آن متعهد هستند. ایشان اختصاصی به آرمان پنجم اشاره کردند که این آرمان برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان و دختران در همه جای دنیا است.

گری لوئیس گفت: توانمندی زنان باعث توانمند کردن یک دوم جامعه می‌شود. جمهوری اسلامی ایران متعهد شده در جولای امسال گزارشی از آرمان‌های توسعه را به سازمان ملل متحد اعلام کند و سازمان ملل آمادگی هرگونه همکاری در این زمینه را دارد.

وی عنوان کرد: سال 2017 آغاز دوره جدید همکاری توسعه‌ای ایران و سازمان ملل است که در چهار دوره محیط زیست، سلامت، اقتصاد و کنترل مواد مخدر برنامه‌هایی جهت توانمندسازی زنان دارد.

وی در پایان با بیان اینکه مردم حامیان عدالت هستند، گفت: من به عنوان همسر یک زن توانمند و پدر سه دختر توانمند صحبت هایم را پایان می دهم. همه ما باید به این خشونت ها پایان دهیم و از شما می خواهم نقش خود را اجرا کنید. اگر همه در کنار هم بایستیم و مقابل خشونت در خانه، کشور و دنیا ایستادگی کنیم، آن را به چالش خواهیم کشید و به بهره کشی خاتمه خواهیم داد و همچنین می توانیم با تفکر غلط خشونت علیه زنان پایان دهیم.

انتهای پیام

This article passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
Recommended article: The Guardian’s Summary of Julian Assange’s Interview Went Viral and Was Completely False.

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید