به گزارش صلح خبر، آسیبپذیرترین افراد در هند کارگران روزمزد، کارگران پیمانکاری و کارگران مهاجری هستند که از زمان تعطیلیهای سراسریِ کشور در ۲۵ مارس بدون کار و درآمد ماندهاند.
این در حالی است که تجزیه و تحلیل برنامه جهانی غذا نشان میدهد ۱۳۰ میلیون نفر دیگر در سرتاسر جهان تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی ممکن است به دلیل شیوع کروناویروس در آستانه گرسنگی قرار گیرند.
دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا به شورای امنیت سازمان ملل هشدار داده است که جهان “در آستانهی همهگیری گرسنگی است که میتواند منجر به “قحطیهای متعدد” شود.
در برخی از شهرهای هند وعدههای غذایی بین مردم نیازمند توزیع میشود. بزرگترین مشکلی که تاکنون مردم هند با آن مواجه شدهاند در دسترس نبودن مواد غذایی یا نحوه جیرهبندی آنها بوده است.
بسیاری از کارگران هند که به دلیل محدودیتهای قرنطینهای در این کشور قادر به کار کردن نیستند، نسبت به این اقدام دولت اعتراض کردهاند. آنها میگویند فاصلهگذاری اجتماعی یک امتیاز برای اقشار مرفه جامعه است که اقشار فرودست قادر به اجرای آن نخواهند بود.
بسیاری از این افراد در زاغههای شلوغ و پرازدحامی زندگی میکنند که رعایت اصول بهداشتی در آنها به دلیل شرایط غیربهداشتی بسیار دشوار است.
بخش غیررسمی کارگران روزمزد، کارگران پیمانکاری و کارگران مهاجر تقریبا ۸۱ درصد از جمعیت شاغل کشور هند را تشکیل میدهد که همگی در شرایط قرنطینه خانگی از کار بازماندهاند.
دولت هند هزاران اردوگاه امدادرسانی را تأسیس کرده است که در آن غذا و سرپناهی رایگان برای فقرا و مهاجران فراهم میشود اما با وجود تعداد زیاد این افراد، نمیتوان به همه آنها به طور مداوم رسیدگی کرد.
بنا بر گزارش اسکای نیوز، با استفاده از منابع محدود، هدف دولت این بود که با کمک خیریهها غذای آسیبپذیرترین افراد را برای فقط چند روز تأمین کند تا اینکه دولت امدادرسانی را تسریع کند اما با وجود جمعیت قریب به اتفاق گرسنه در بسیاری از مناطق هند، دولت قادر به متوقف کردن این عملیات نشد.
انتهای پیام