امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 435341 |
تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1400 - 11:52 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر رییس جامعه هتلداران ایران نسبت به اولویت ندادن به کارکنان صنعت گردشگری به ویژه هتل‌ها در واکسیناسیون کرونا معترض شد. به گزارش صلح خبر، به دنبال انتشار جدول زمان‌بندی واکسیناسیون کرونا براساس ردیف شغلی و سنی در کشور، جمشید حمزه‌زاده با انتشار متنی نسبت به غفلتی که از صنعت […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

رییس جامعه هتلداران ایران نسبت به اولویت ندادن به کارکنان صنعت گردشگری به ویژه هتل‌ها در واکسیناسیون کرونا معترض شد.

به گزارش صلح خبر، به دنبال انتشار جدول زمان‌بندی واکسیناسیون کرونا براساس ردیف شغلی و سنی در کشور، جمشید حمزه‌زاده با انتشار متنی نسبت به غفلتی که از صنعت گردشگری در واکسیناسیون کرونا شده است، واکنش نشان داد؛ او درحالی‌که دولت بعد را خطار قرار داده، نوشته است: در روزهای گذشته با اعلام مشاغلی که صاحبان‌شان در اولویت واکسیناسیون قرار گرفته‌اند، دیدیم که متاسفانه کارکنان هتل‌ها در زمره اولویت نیستند. درحالی‌که در خیلی از کشورها، از جمله همسایه خودمان، ترکیه می‌بینیم که کارکنان هتل‌ها برای واکسینه شدن در اولویت قرار گرفته‌اند.

او یادآور شده که برای در اولویت قرار دادن کارکنان صنعت هتلداری، دلایل منطقی و متقن زیادی وجود دارد؛ از جمله این‌که کارکنان هتل مدام با افراد مختلف سر و کار دارند، آن‌ها به مسافرانی خدمات می‌دهند که با هر انگیزه‌ای اعم از پزشکی و درمانی، ماموریت اداری و … در هتل‌ها اقامت دارند؛ یعنی برای مدتی مشخص در هتل زندگی می‌کنند. این مسافران باید احساس امنیت کنند و خاطرشان از بابت ایمنی هتل و سلامتی کارکنان‌شان جمع باشد. روشن است که کارکنان هتل‌ها باید در اولویت اول واکسیناسیون باشند.

در ادامه نامه سرگشاده رییس هیأت‌مدیره جامعه هتلداران ایران آمده است: متاسفانه دولت در این زمینه هم مانند سایر موارد در حق صنعت هتلداری کوتاهی آشکاری کرد. این نشان می‌دهد که اهمیتی برای صنعت گردشگری ـ که مدام شعار حمایت از آن را می‌دهند ـ قائل نیستند.

برخلاف آن‌چه دولت دوست دارد وانمود کند، دیگر بر ما روشن شده است که گردشگری و صنعت هتلداری برای قوه مجریه یک صنعت کاملا فراموش‌شده است. پیش از این می‌گفتیم اگر دولت به این روند ادامه دهد، اوضاع بسیار بدتر خواهد شد، اما حالا دیگر روشن شده است که دولت قصد ندارد روند بی‌توجهی به صنعت گردشگری و هتلداری را متوقف کند.

حمزه‌زاده سپس بر ضرورت تلاش تشکل‌های گردشگری برای تغییر این نگرش در دولت‌های بعدی تاکید کرده و آورده است: دولت آینده باید توجه داشته باشد که گردشگری صنعتی است که در اسناد بالادستی از جمله برنامه توسعه بیشترین اهمیت را دارد و این در بیانات عالی‌ترین مقام کشور همواره مورد تاکید قرار گرفته است.

به گزارش صلح خبر، صنعت گردشگری براساس آخرین آماری که وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در اسفندماه ۹۹ اعلام کرد، ۲۲ هزار میلیارد تومان از ویروس همه‌گیر کرونا متضرر شده است. از سوی دیگر، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی از خروج حدود ۵۰ درصد متخصصان گردشگری به دنبال تعطیلی و توقف گسترده سفرها خبر داده است. به گفته جامعه هتلداران ایران نیز تا اسفندماه ۹۹ نزدیک به دو سوم نیروی شاغل در هتل‌ها بیکار شده‌اند و بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان به صنعت هتلداری کشور خسارت وارد شده است. دولت در یک سال گذشته برای حمایت از این صنعت تسهیلات بانکی از ۱۶ تا ۹۰۰ میلیون با سود ۱۲ درصد اختصاص داد که بنا به گفته علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ تا اسفندماه ۹۹  از این محل، حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته، درحالی که امهال اقساط آن، برخلاف مصوبه ستاد ملی کرونا، نقض شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید