امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 322106 |
تاریخ انتشار : 23 آبان 1398 - 17:09 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر لیندسی گراهام قطعنامه‌ای را که کشتار ارامنه توسط امپراتوری عثمانی را رسما به عنوان “نسل کشی” به رسمیت می‌شناخت، مسدود کرد. به گزارش صلح خبر، به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور رابرت منندز خواستار اجازه سنا برای تصویب این قطعنامه شده بود که نسل کشی ارامنه را […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

لیندسی گراهام قطعنامه‌ای را که کشتار ارامنه توسط امپراتوری عثمانی را رسما به عنوان “نسل کشی” به رسمیت می‌شناخت، مسدود کرد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور رابرت منندز خواستار اجازه سنا برای تصویب این قطعنامه شده بود که نسل کشی ارامنه را به رسمیت می‌شناخت.

وی گفته بود: سیاست خارجه آمریکا باید بیانگر حکایت صادقانه نقض‌های حقوق بشر، جنایت علیه بشریت، پاک سازی قومی و نسل کشی باشد ما نمی‌توانیم به قربانیان ارامنه این نسل کشی پشت کنیم.

منندز افزوده بود که به کنفرانس خبری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با رجب طیب اردوغان همتای ترکیه‌ای‌اش گوش داده است.

اردوغان از قطعنامه تصویب شده توسط مجلس نمایندگان آمریکا برای به رسمیت شناختن این نسل کشی انتقاد کرده و در عوض متعهد شد تا یک کمیسیون تاریخی تاسیس کند.

اما سناتور لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه از ایالت کارولینای جنوبی به تصویب این قطعنامه در سنا اعتراض کرده و گفت: سناتورها نباید تاریخ را تحریف کنند یا آن را مجددا بنویسند.

براساس قوانین سنا هر یک از سناتورها می‌توانند از سنا اجازه بگیرند تا لایحه یا قطعنامه‌ای را تصویب کنند اما هر یک از سناتورهای دیگر می‌توانند مانع آن شوند.

اعتراض گراهام چند ساعت پس از آن مطرح شد که وی در نشست کاخ سفید با ترامپ، اردوغان و گروهی از سناتورهای جمهوری خواه شرکت کرد.

وی در صحن سنا گفت: من به تازگی با اردوغان و ترامپ دیدار و درباره مشکلاتی که به دنبال حمله نظامی ترکیه با آنها در سوریه مواجه هستیم گفت‌وگو کردم. من امیدوارم که ترکیه و ارمنستان بتوانند به طور صلح خبر آمیز این مشکل را حل کنند.

گراهام افزود: من مخالفت کردم نه به خاطر گذشته بلکه به خاطر آینده.

این قطعنامه با ۴۰۵ رای موافق و ۱۱ رای مخالف در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شده بود.

این در حالی است که ترکیه کشتار یک و نیم میلیون ارمنی را به عنوان “نسل کشی” به رسمیت نمی‌شناسد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید