امروز: دوشنبه, ۷ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 25 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-28
کد خبر: 260695 |
تاریخ انتشار : 09 اسفند 1397 - 3:24 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس معتقد است که وضع نامناسب معیشتی و گرانی‌های زیاد باعث کاهش فعالیت‌های بدنی و ورزش در کشور شده است. محمد احسانی در خصوص ورزش همگانی و جایگاه آن در سبد خانوارهای ایرانی به صلح خبر گفت: متأسفانه به دلیل مشکلات بد معیشتی و […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس معتقد است که وضع نامناسب معیشتی و گرانی‌های زیاد باعث کاهش فعالیت‌های بدنی و ورزش در کشور شده است.

محمد احسانی در خصوص ورزش همگانی و جایگاه آن در سبد خانوارهای ایرانی به صلح خبر گفت: متأسفانه به دلیل مشکلات بد معیشتی و اقتصادی مردم دیگر به فکر سلامت جسم و تحرکات بدنی نیستند و طبیعی است که مشکل اقتصادی در این زمینه هم تأثر خود را گذاشته باشد. شاهد هستیم اقلیتی که ورزش می‌کنند اکثراً دارای درآمد بالا و شرایط اقتصادی مناسب هستند و جزو قشر قوی جامعه به حساب می‌آیند و در صد کمی دیگر هم به دلیل داشتن اطلاعاتی که از فضای مجازی کسب کرده‌اند، ورزش می‌کنند.

او با تاکید بر اینکه ورزش یک فلسفه است گفت: باید بدانیم از ورزش چی می‌خواهیم و در کجا قرار داریم و قرار است به کجا برسیم و بعد که به صورت علمی بررسی کردیم برنامه خود را تقدیم دستگاه‌های اجرایی کنیم و بدانیم که دستگاه‌های اجرایی تا چه مقدار توان دارند که برنامه‌ها را پیاده و عملی کنند وگرنه همه می‌دانند که ورزش مقوله‌ای مثبت و برای همه نیاز است و کسی نمی‌گوید ورزش خوب نیست. باید دید خود را علمی کنیم و همینطور بی علم درباره‌ی ورزش صحبت نکنیم.

احسانی افزود: متأسفانه از نخبه‌ها و نیروی دانشگاهی در این زمینه به درستی استفاده نشده و وضعیت ورزش به خصوص ورزش همگانی در ایران وضع مطلوبی ندارد و اگر هم پیشرفتی می‌بینید باعث آن خود مردم هستند که توانستند دانش لازم را کسب کرده و آن را اجرا کنند.

او در خصوص زیر ساخت‌های توسعه یافته در زمینه‌ی ورزش همگانی گفت: معتقدم که پیشرفت داشتیم و کارهای فراوانی کردیم ولی در چه زمینه‌ای؟ درست است که پیشرفت کردیم ولی توسعه در اصول زیرساختی نداشتیم و این پیشرفت ما مربوط به دانشگاه‌ها می‌شود. همانطور که می‌دانید موفق به تأسیس دانشگاه‌های فراوانی در سطح کشور شده‌ایم ولی در زمینه بهره‌وری و اجرایی کردن آن موفق نبوده‌ایم. باید جامعه به گونه‌ای باشد که ۴۰ الی ۵۰ درصد مردم ورزش کنند و همانطور که از اسم ورزش همگانی معلوم است باید همه گیر باشد و در دسترس افراد کل جامعه به سهولت قرار گیرد.

وی افزود: درست است که ورزش قهرمانی پیشرفت نسبتاً خوبی کرده ولی با سرمایه گذاری روی ورزش همگانی می‌توانستیم نتایج بهتری بگیریم و اعتقاد دارم که دولت باید یارانه را به قشر ضعیف در زمینه ورزش اختصاص دهد که مردم قشر ضعیف هم بتوانند از فعالیت بدنی خوبی برخوردار شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید زیر ساخت‌ها را از پایه و در آموزش و پرورش درست کنیم و باید حداقل روزی ۱ ساعت ورزش در دستور کار و برنامه مدارس برای کودکان قرار دهیم و امیدوارم که مشکلات برطرف شود و همگی اعم از خانم‌ها که مهمترین بخش جامعه و مادران کودکان ما هستند بدون دغدغه فعالیت بدنی خود را انجام دهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید