امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 259941 |
تاریخ انتشار : 06 اسفند 1397 - 8:34 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر گرانولا بادام و کشمش؛ این شیرینی خوش طعم آجیلی! وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

گرانولا بادام و کشمش؛ این شیرینی خوش طعم آجیلی!

وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد مغذی هستن که بدن ما بهشون احتیاج داره از انواع ویتامین ها و مواد معدنی بگیر تا فیبر و …

از طرفی گرانولا سیر کننده هم هست و میشه به عنوان صبحانه یا میان وعده با ماست، شیر سالاد میوه یا حتی به تنهایی نوش جونش کرد. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه با بادوم و کشمش رو براتون میذارم که مزه اش حرف نداره…

مواد لازم برای تهیه گرانولای بادام و کشمش

  • جو پرک: ۳ پیمانه
  • بادام: ۱و نیم الی ۲ پیمانه
  • کشمش یا مویز: ۱/۲ الی ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • عسل: ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای:  ۱/۴ پیمانه

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

مراحل تهیه گرانولای بادام و کشمش

1. برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

2. حالا بادام هارو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

3. بعد بادام خرد شده، جو پرک و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

4. حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

5. داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

6. حالا سینی رو برای مدت نیم ساعت دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

7. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد از داخل فر درش بیارین و کشمش هارو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

8. حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طور سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.

گرانولا بادام و کشمش؛ شیرینی عید را خودتان درست کنید!

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید