امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 321407 |
تاریخ انتشار : 20 آبان 1398 - 18:25 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر گامبیا امروز (دوشنبه) در دادگاه عالی سازمان ملل متحد میانمار را به نسل کشی مسلمانان روهینجا متهم کرد و از دادگاه بین‌المللی عدالت خواست تا فورا دستور اقداماتی را برای توقف این نسل کشی صادر کند. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، گامبیا این شکایت […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

گامبیا امروز (دوشنبه) در دادگاه عالی سازمان ملل متحد میانمار را به نسل کشی مسلمانان روهینجا متهم کرد و از دادگاه بین‌المللی عدالت خواست تا فورا دستور اقداماتی را برای توقف این نسل کشی صادر کند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، گامبیا این شکایت در دادگاه بین المللی عدالت معروف به دادگاه جهان را به نمایندگی از سازمان همکاری اسلامی تنظیم کرد.

ابوبکر ماری تامبادو، وزیر دادگستری و دادستان کل گامبیا گفت: می‌خواهم پیام شفافی به میانمار و جامعه بین‌المللی بدهم و آن این است که جهان نباید دست روی دست بگذارد و در برابر قساوت‌های وحشتناکی که پیرامون ما رخ می‌دهد، بی‌تفاوت باشد. این برای نسل ما شرم آور است که یک نسل کشی درست مقابل چشمانمان رخ دهد و ما کاری انجام ندهیم.

ارتش میانمار در اوت ۲۰۱۷ میلادی در واکنش به حمله شبه‌نظامیان اقدامات نظامی‌ای را علیه اقلیت مسلمانان روهینجا آغاز کرد. به دنبال این اقدام نظامی میانمار، بیش از ۷۰۰ هزار مسلمان روهینجا به بنگلادش فرار کردند تا از آنچه که کمپین پاکسازی قومی توصیف شده، بگریزند؛ کمپینی که شامل تجاوز گروهی، کشتار و آتش زدن خانه‌ها بوده است.

در این شکایت در دادگاه بین‌المللی عدالت ادعا شده، کمپین میانمار علیه مسلمان روهینجا که شامل کشتار، لطمه های روحی و جسمی، اعمال اقداماتی برای جلوگیری از زاد و ولد و انتقال‌های اجباری است، در منشور سازمان ملل متحد نسل کشی محسوب می شود چرا که هدف آن از بین بردن کل یا بخشی از اقلیت مسلمانان روهینجا می‌باشد.

تامبادو در بیانیه‌ای گفت: گامبیا این اقدام را انجام می دهد تا عدالت در رابطه با این نسل کشی که توسط میانمار علیه مسلمانان روهینجا صورت می گیرد، اجرا شود و اصول و مقررات جهانی علیه نسل کشی که برای تمامی کشورها الزام آور هستند، حفظ شوند.

لازم به ذکر است که دادگاه بین‌المللی کیفری افراد را مسوول جرائم می داند در حالیکه دادگاه بین‌المللی عدالت اختلافات میان ملت‌ها را مورد رسیدگی قرار می دهد و این دو دادگاه هر دو در لاهه مستقر هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید