گاردین | جایزه همینگوی به همینگوی رسید فرهنگ > هنر – همشهری آنلاین:برای اولینبار در تاریخ برگزاری مسابقه شبیهترین فرد به «ارنست همینگوی»، فردی با نام فامیلی «همینگوی» موفق به دریافت این جایزه شد. ۳۶ سال است که مسابقهای به نام «شباهت به پاپا همینگوی» در آمریکا برگزار میشود و برنده فردی است که بیشترین شباهت را […]
گاردین | جایزه همینگوی به همینگوی رسید
فرهنگ > هنر – همشهری آنلاین:
برای اولینبار در تاریخ برگزاری مسابقه شبیهترین فرد به «ارنست همینگوی»، فردی با نام فامیلی «همینگوی» موفق به دریافت این جایزه شد.
۳۶ سال است که مسابقهای به نام «شباهت به پاپا همینگوی» در آمریکا برگزار میشود و برنده فردی است که بیشترین شباهت را با این نویسنده برنده نوبل دارد. امسال مردی که همنام خالق رمان «وداع با اسلحه» است، این جایزه را به خانه برد.
امسال ۱۴۰ نفر در رقابت «شباهت به پاپا همینگوی» شرکت کردند. این مسابقه در کیوست فلوریدا برگزار شد و «دیو همینگوی» برنده این دوره اعلام کرد هیچ نسبت فامیلی با «ارنست همینگوی» ندارد.
او ژاکت یقهاسکی کرمرنگی را که شبیه لباس مورد علاقه «همینگوی» بود به تن کرده بود و گفت: با این که این لباس واقعا گرم بود، آن را پوشیدم؛ این بخشی از استراتژی من بود.
این مسابقه یکی از برنامههای تفریحی است که در جشنواره «روز همینگوی» به مناسبت سالروز تولد این نویسنده سرشناس برگزار میشود. خالق «پیرمرد و دریا» امسال ۱۱۷ ساله شد و این دوره از مسابقه در پاتوغ همینگوی در کیوست برپا شد.
«ارنست میلر همینگوی» نویسنده و روزنامهنگار سرشناس آمریکایی و برنده جایزههای نوبل ادبیات و «پولیتزر»، بیستویکم جولای ١٨٩٩ در ایلینویز آمریکا و از یک پدر فیزیکدان متولد شد. «پیرمرد و دریا» معروفترین اثر اوست که در سال ١٩٥٢ منتشر شد و با استقبال چشمگیری همراه بود. این کتاب جایزه ادبی «پولیتزر» را در سال ١٩٥٣ برای این نویسنده بههمراه آورد. یک سال بعد از آن، موفقیت «همینگوی» با دریافت نوبل ادبیات کامل شد.
»وداع با اسلحه»، «نسل گمشده»، «خورشید همچنان میدرخشد»، «مردان بدون زنان»، «برنده هیچ نمیبرد» و «زنگها برای که به صدا درمیآیند» از دیگر کتابهای معروف این نویسنده هستند. خالق «برفهای کلیمانجارو» در اواخر عمر به دلیل چند حادثه رانندگی، از جراحت و مصدومیتهای زیادی در بدن خود رنج میبرد و فشار خون بالا به همراه مشکلات کلیه نیز او را آزار میداد. ابتلا به افسردگی موجب شد در سال ١٩٦١ اقدام به خودکشی کند اما موفق نشد. بعد از سه هفته رواندرمانی، «همینگوی» سرانجام روز دوم جولای ١٩٦١ در خانهاش در «آیداهو» به زندگیاش پایان داد.
Let’s block ads! (Why?)
RSS