به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ محمد حسین خشتی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: از شروع دوره ریاست جمهوری آقای روحانی یکسری از تشکلهای نوپا ایجاد شدند که متاسفانه صرفا با اهداف سیاسی تشکیل شدند اما اینکه عزمی برای رشد سیاسی فعالیت دانشجویی در جهت اهداف انقلاب باشد؛ اینگونه نیست. واقعا اینکه چه تعداد […]
به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛
محمد حسین خشتی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: از شروع دوره ریاست جمهوری آقای روحانی یکسری از تشکلهای نوپا ایجاد شدند که متاسفانه صرفا با اهداف سیاسی تشکیل شدند اما اینکه عزمی برای رشد سیاسی فعالیت دانشجویی در جهت اهداف انقلاب باشد؛ اینگونه نیست. واقعا اینکه چه تعداد به تشکلهای قبلی اضافه شود اهمیت ندارد؛ مساله مهم این است که این جریانها تا چه حد در جهت اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی است و دستاورد این تشکلها تا الان چه بوده است؟
وی با بیان اینکه کیفیت فعالیتهای دانشجویی بر افزایش تعداد تشکلها ارجحیت دارد گفت: فعالیت این تشکلها بیشتر مقطعی و در مقاطع خاص سیاسی است؛ چراکه فعالیتهایی که از سوی این تشکلها انجام میگیرد اغلب بی برنامه و بدون هدف صورت میگیرد. صرف تشکیل تشکل اگر برای دولت هدف بوده باشد به آن رسیده است وگرنه فعالیتها به صورت کیفی اصلا رشدی نداشته است.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه اهداف و آرمانهای بسیج “قله” است گفت: رسیدن به اهداف و آرمانهایی که بسیج برای خودش تعریف کرده است کار سادهای نیست و بسیار سخت است. با اینحال تشکل بسیج در دانشگاه بسیار بهتر از دیگران هدف را شناخته و تعریف کرده است و تمرکز بهتری روی هدف خود دارد. بسیج برای رسیدن به اهداف بلند خود و آرمانهای والای انقلاب عزمی بسیار جدی دارد که برای رسیدن به آن بسیار تلاش میکند.
خشتی تاکید کرد: حرکت بسیج و به طور خاص بسیج دانشجویی آرمانهای انقلاب را در فرمایشات رهبری جستجو میکند و مسیر راه را از ایشان الهام میگیرد و ایشان را در مسائل پیشآمده فصل الخطاب میداند، اما اینکه چقدر به این اهداف نزدیک شده باشند جای بحث دارد.
خشتی ادامه داد: فضای عقلانیتی که آقای روحانی بر آن تاکید دارد در فضای دانشگاه و فعالیتهای دانشجویی حاکم نیست. در دانشگاه دیده نشده است که کسی مثلا بیاید و برنامههای دولت یا برنامه بودجه را نقد کند. و اگر هم چنین کاری انجام شده است پاسخی به آن داده نشده است. بسیاری از انتقاداتی که بسیج به اقدامات و برنامههای دولت داشته است هنوز پاسخ داده نشده است. فضای عقلانیت در واقع فضای پاسخ است که متاسفانه در دانشگاهها دیده نمی شود.
وی با بیان اینکه «قشر جوان و تحصیلکرده دانشجویان به لحاظ انگیزه و فضایی که در دانشگاهها برای انجام فعالیتهای مرتبط با انتخابات در اختیار دارد مطمئنا از تاثیرگذارترین اقشار در تمام انتخاباتها و انتخابات آتی خواهد بود»؛ گفت: نکته مثبت در فعالیتهای انتخاباتی دانشجویان این است که وابستگی سیاسی و حزبی بسیار کمی دارند؛ چیزی که ممکن است در سطح کلانتر فعالیت سیاسی وجود داشته باشد و ممکن است مطابق با برخی مصالح وابستگی حزبیشان نیز ممکن است تغییر کند. اما دانشجویان با ذهنی بسیار بازتر و فارغ از این چیزها به مسائل نگاه میکنند.
وی در مورد نحوه این تاثیرگذاری اظهار کرد: تاثیرگذاری دانشجو در خردترین سطح خود در خانواده آغاز میشود و با بینش قویتر و بازتری که دارد بر آنها تاثیر میگذارد. در سطح دیگر و در دانشگاه، دانشجو میتواند از طریق کرسیها و تریبونهای آزاد اندیشی که در دانشگاهها در ایام انتخابات برپا میشود بر دیگر دانشجویان تاثیرگذار باشد. حتی از طریق نشریات خود میتوانند در سراسر کشور تاثیرگذار باشند. و با جریانسازی و گفتمانسازی خود بسیار موثر باشند. ضمن اینکه دانشجویان همیشه ایدههای جدیدی دارند که ایدههای جدید همیشه میتوانند در جریان انتخابات تاثیرگذار باشند.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.