به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کوکوی سیب درختی؛ دستور پختی کاملا متفاوت وبسایت بیتوته: اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید و به دنبال یک غذای کاملا متفاوت هستید کوکوی سیب را حتما امتحان کنید. اگر طعم شیرین طعم محبوب شماست پس دست به کار شوید. کوکوی سیب درختی می تواند یک صبحانه متفاوت […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
کوکوی سیب درختی؛ دستور پختی کاملا متفاوت
وبسایت بیتوته: اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید و به دنبال یک غذای کاملا متفاوت هستید کوکوی سیب را حتما امتحان کنید. اگر طعم شیرین طعم محبوب شماست پس دست به کار شوید. کوکوی سیب درختی می تواند یک صبحانه متفاوت و خاص هم باشد و امتحان آن خالی از لطف نیست.
مواد لازم :
- سيب درختي: سه عدد
- تخممرغ چهار عدد
- دارچين 1/8 قاشق غذاخوري
- روغن و نمک و زعفران به ميزان لازم
- شكر دو قاشق غذاخوري
- عسل يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه کوکوی سیب درختی :
1. سيبها را بعد از پوست كندن رنده كنيد و تقريبا نيمي از آب آن را دور ريخته، مابقي را نگه داريد.
2. سپس به آن دارچين، شكر، نمك، زعفران و تخممرغ اضافه كرده و خوب هم بزنيد.
3. پس ازداغ شدن روغن در ماهيتابه، مايه كوكو را در آن بريزيد. بعد از آنكه كاملا دو طرف كوكو سرخ شد روي آن عسل اضافه كنيد.
منبع : Bartarinha