امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 355972 |
تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1399 - 12:22 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر یک کمیسیون دولتی آمریکا خواستار ورود نام هند به فهرست سیاه آزادی دینی شده است. به گزارش صلح خبر، یک کمیسیون دولتی آمریکا به دلیل کاهش شدید آزادی دینی در هند در دوران نخست وزیری نارندرا مودی، خواستار ورود نام این کشور به فهرست سیاه آزادی دینی شده […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

یک کمیسیون دولتی آمریکا خواستار ورود نام هند به فهرست سیاه آزادی دینی شده است.

به گزارش صلح خبر، یک کمیسیون دولتی آمریکا به دلیل کاهش شدید آزادی دینی در هند در دوران نخست وزیری نارندرا مودی، خواستار ورود نام این کشور به فهرست سیاه آزادی دینی شده است.

به گزارش روزنامه گاردین، کمیسیون آزادی دینی بین‌المللی آمریکا توصیه کرده که این اقدام صورت گیرد اما در این راستا سیاستی وضع نکرده است و تقریبا هیچ احتمالی وجود ندارد که وزارت خارجه آمریکا از این توصیه پیروی کند چرا که هند از متحدان نزدیک آمریکا است.

این کمیسیون دو حزبی در گزارشی سالانه اظهار کرد، اگر هند وضعیت آزادی دینی خود را بهبود نبخشد، باید به جمع “کشورهای محل نگرانی” که می‌توانند تحت تحریم قرار گیرند، بپیوندد.

در این گزارش آمده است: در سال ۲۰۱۹ آزادی دینی در هند زوال شدیدی را تجربه کرد که طی آن اقلیت‌های دینی تحت حملاتی فزاینده قرار گرفتند.

این کمیسیون از آمریکا خواست، تدابیری تنبیهی از جمله ممنوعیت صدور ویزا را برای برخی مقامات هندی که گفته می‌شود مسئول این شرایط هستند، در نظر بگیرد.

این کمیسیون اظهار کرد، دولت ملی گرای هندوی نارندرا مودی “اجازه داده خشونت علیه اقلیت‌ها و عبادتگاه‌های آنان بدون مواخذه ادامه یابد و در نفرت پراکنی و تحریک خشونت دست داشته و آن را تحمل کرده است.”

این گزارش همچنین به لغو خودمختاری کشمیر و چشم‌پوشی پلیس بر حمله به محله‌های مسلمان‌نشین نیز اشاره می‌کند.

دولت هند ادعاهای این گزارش را تکذیب کرده است.

یک سخنگوی وزارت خارجه هند در این باره گفت: این اظهارات مغرضانه و جانبدارانه علیه هند تازه نیستند اما در این مورد، ارائه اطلاعات نادرست به سطح تازه‌ای رسیده است.

وی افزود: ما آن را یک سازمان محل نگرانی دانسته و رفتاری متناسب با این اقدام با آن خواهیم داشت.
انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید