امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 485101 |
تاریخ انتشار : 23 مهر 1401 - 10:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

سفیر آمریکا در مانیل اعلام کرد، واشنگتن به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تقویت توانایی‌های دفاعی و مدرن‌سازی ارتش فیلیپین، ۱۰۰ میلیون دلار کمک نظامی خارجی به این کشور جنوب شرق آسیا اختصاص داد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این کمک نظامی جدید بر ارتقا روابط دفاعی میان این متحدان تحت […]

سفیر آمریکا در مانیل اعلام کرد، واشنگتن به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تقویت توانایی‌های دفاعی و مدرن‌سازی ارتش فیلیپین، ۱۰۰ میلیون دلار کمک نظامی خارجی به این کشور جنوب شرق آسیا اختصاص داد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این کمک نظامی جدید بر ارتقا روابط دفاعی میان این متحدان تحت رهبری فردیناند مارکوس جونیور، رئیس جمهور جدید فیلیپین تاکید دارد؛ آن هم در شرایطی که رودریگو دوترته، رئیس جمهور سابق فیلیپین سیاست خارجی کشورش را از آمریکا به طرف چین تغییر داده بود تا روابط گرم‌تری با پکن برقرار کند.
مری‌کی کارلسون، سفیر آمریکا در مانیل در کنفرانس خبری که بر روی عرشه ناو یو اس اس رونالد ریگان برگزار شده بود، گفت: آمریکا در حال حاضر یک کمک نظامی خارجی ۱۰۰ میلیون دلاری برای ارتش فیلیپین اختصاص داده تا از آن هر طور که می خواهد استفاده کند.
وی افزود: فیلیپین می‌تواند از این کمک مالی برای جبران تصمیم خود برای لغو یک قرارداد ۲۲۷.۳۵ میلیون دلاری با روسیه استفاده کند. مانیل در حال حاضر درصدد خرید هلی‌کوپترهای چینوک از آمریکاست.
فیلیپین بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های نظامی آمریکا در منطقه اقیانوس آرام-هند است که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ میلادی جنگنده‌ها، خودروهای زرهی، تسلیحات کوچک و دیگرتجهیزات نظامی به ارزش ۱.۱۴ میلیارد دلار دریافت کرده است. این مبلغ شامل ۴۷۵.۳ میلیون دلار کمک نظامی خارجی به فیلیپین است.    
فردیناند مارکوس جونیور که ماه گذشته با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد، در بیانیه‌ای که توسط یکی از مقامات وزارت امور خارجه در این کنفرانس خبری قرائت شد، گفت، از سفر ناو یو اس اس رونالد ریگان به فیلیین استقبال می‌کند و بار دیگر تاکید کرد که به حفظ صلح و ثبات در دریای چین جنوبی متعهد است.
این پهلوگیری ناو یو اس اس رونالد ریگان که برای نخستین بار در سه سال گذشته انجام شد، به دنبال مشارکتش در مانورهای دریایی مشترک میان آمریکا و کره جنوبی صورت گرفت.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید