امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 259989 |
تاریخ انتشار : 06 اسفند 1397 - 11:47 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: مردم در شرق مازندران و بسیاری از روستاهای استان با مشکل کمبود آب مواجه هستند.  محمدعلی هادیان در گفت‌وگو با خبرنگار صلح خبر اظهار کرد: در این راستا باید نسخه های بهتری را در نظر بگیریم […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: مردم در شرق مازندران و بسیاری از روستاهای استان با مشکل کمبود آب مواجه هستند.

 محمدعلی هادیان در گفت‌وگو با خبرنگار صلح خبر اظهار کرد: در این راستا باید نسخه های بهتری را در نظر بگیریم و در سیستم‌های مدیریت منابع آب از تجربه کشورهای موفق استفاده کنیم.

وی افزود: اگر جنگل‌های مازندران را از دست بدهیم به وضعیت مناطق مرزی با استان سمنان و  استان‌های خشک و نیمه خشک دچار می‌شویم. زمین‌های بالادست مازندران خاک عمیق ندارند و جنگل‌ها قدمت بسیار دارند و اگر نابود شوند احیای آن 100 درصد غیر ممکن است.

  هادیان با بیان اینکه در رصد تجربه انتقال آب بین حوزه‌ای در کشورها و استان‌های دیگر با خروجی مناسبی مواجه نمی‌شویم و اثرات منفی آن بیش از اثرات مثبت آن است، تصریح کرد: انتقال آب دریای خزر از طریق مسیر کوهستانی باید اتفاق بیفتد که علاوه بر هزینه هنگفت باعث نابودی پوشش‌های گیاهی متنوع این مناطق می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا آسیب انتقال آب خزر از سدسازی رودخانه ولگا کمتر است، تصریح کرد: قرار نیست هرکسی این اشتباه را در انتقال آب بین حوزه‌ای انجام داده ما هم این اشتباه را مرتکب شویم.

هادیان با بیان اینکه انتقال آب خزر میانکاله را به کانون ریزگردها بدل می‌کند، تصریح کرد: ما با انتقال آب به استان دیگر مشکلی نداریم اما ابتدا باید دید آیا مازندران خود از لحاظ آب تامین شده است؟

وی افزود: مازندران استانی است که شرایط اقلیمی آن باید به همین صورت باشد و استان سمنان نیز شرایط اقلیمی خاص خودش را دارد، اینکه ما تا چه حد می توانیم اکوسیستم طبیعی را تغییر دهیم باید بررسی شود تا سبب نابودی زیست بوممان نگردد.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران عنوان کرد: تجربه اشتباه را تکرار کردن نامش اشتباه نیست؛ بلایی که سر ارومیه و سایر دریاچه های داخلی کشور آمده است را جبران نکرده به سمت خزر آمده‌ایم؛ اگر همین گونه پیش برویم دست به نابودی دریای خزر زده ایم و مطمئناً تاوان سختی را می پردازیم که بسیار  بیشتر از نفعی است که برای ما قرار بود در برداشته باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید