امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 286413 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1398 - 3:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که شفاف سازی اموال و املاک مسئولان در وهله اول به صیانت از سلامت مسئولان کمک می‌کند، گفت: اجرایی شدن قانون ثبت اموال و املاک مسئولان شفاف سازی در حوزه عملکرد مسئولان و جلوگیری از رانت […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که شفاف سازی اموال و املاک مسئولان در وهله اول به صیانت از سلامت مسئولان کمک می‌کند، گفت: اجرایی شدن قانون ثبت اموال و املاک مسئولان شفاف سازی در حوزه عملکرد مسئولان و جلوگیری از رانت و فساد را به دنبال خواهد داشت.

یحیی کمالی‌پور در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به ابلاغ قانون رسیدگی به دارایی‌های مقامات و مسئولان از سوی رییس قوه قضاییه، بیان‌ کرد:  واقعیت این است که این آیین‌نامه‌ مبتنی بر اصل “142” قانون اساسی است که متاسفانه تاکنون مغفول باقی‌ مانده و اجرایی نشده است، اما اجرایی شدن آن بارقه امید را در دل مردم ایجاد خواهد کرد تا مردم به افرادی که سرنوشت امور آنها از باب مسئولیتی که دارند در دست آنها است، اعتماد کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با اجرایی شدن این قانون اعتماد به جامعه باز می‌گردد و شفافیت ایجاد خواهد شد. اجرایی شدن این قانون مستلزم فراهم شدن بسترهای لازم است که باید هر چه‌ سریع‌تر ایجاد شود. از مهم‌ترین دستاوردهای اجرایی شدن این قانون در وهله اول صیانت از سلامت مسئولان کشور است.

نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تصریح کرد: شفاف سازی در حوزه عملکرد مسئولان و جلوگیری از رانت و فساد از دستاوردهای مهم دیگر اجرایی شدن این قانون است.  در گام بعدی اجرایی شدن آن در اعتماد سازی عمومی موثر خواهد بود.

وی در ادامه تاکید کرد : یکی از چالش‌هایی که امروز کشور با آن روبرو است عدم اعتماد عمومی جامعه نسبت به دست اندرکاران و مسئولان است که خواسته و یا ناخواسته این چالش ایجاد شده است و راه برون رفت از آن اجرای سامانه ثبت اموال و املاک مسئولان است. اجرایی شدن این قانون در گام نخست برای خود مسئولان بهتر است.

کمالی پور در ‌عین ‌حال با تاکید بر این که با اجرایی شدن این قانون ابهامات و سوالات از اذهان عمومی کنار می‌رود، در این رابطه توضیح داد: با اجرایی شدن این قانون اموال مسئولان که در دوران قبل از مسئولیت و چه در زمانی که مسئولیت را تحویل می‌دهد مشخص می‌شود و اگر ابهامی موجود باشد به آن پاسخ داده می‌شود. امیدواریم که با پشت کار ریاست قوه قضاییه هر چه‌ سریع‌تر این آیین‌نامه‌ جنبه اجرایی و عملی به خود بگیرد.

وی در پایان گفت‌: مسئولان اگر با صداقت و راستی آزمایی اطلاعاتشان را در این سامانه ثبت کنند نقش موثری در جلوگیری از فساد و رانت دارد. افرادی که از ثبت اموال خود پرهیز کنند در این آیین‌نامه‌ پیگیری قضایی لازم دیده شده و حداقل آن این است که دیگر صلاحیت آن پست را نخواهند داشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید