امروز: دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 8 ذو القعدة 1446 | 2025-05-05
کد خبر: 350202 |
تاریخ انتشار : 10 فروردین 1399 - 11:51 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی اعضای باند کلاهبرداری با ۳۷ فقره پرونده اتهامی خبر داد. به گزارش صلح خبر، سرهنگ “تورج کاظمی” در تشریح این خبر گفت: پانزدهم اسفند ماه ۹۸، مردی ۳۵ ساله ساکن تهران حوالی خیابان “جمهوری” با مراجعه به پلیس فتا و ارائه شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی اعضای باند کلاهبرداری با ۳۷ فقره پرونده اتهامی خبر داد.

به گزارش صلح خبر، سرهنگ “تورج کاظمی” در تشریح این خبر گفت: پانزدهم اسفند ماه ۹۸، مردی ۳۵ ساله ساکن تهران حوالی خیابان “جمهوری” با مراجعه به پلیس فتا و ارائه شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای اعلام کرد که حسابم به دلیل نامعلومی مسدود شده در حالیکه از این امر بی‌اطلاع بوده، خواهان پیگیری پلیس هستم.

وی ادامه داد: پرونده با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای در دستور کار کارشناسان فتا قرار گرفت، در خلال رسیدگی پرونده، شاکی مجدد به پلیس مراجعه و با ارائه سرنخی گفت خانمی ناشناس با او تماس تلفنی گرفته و از وی درخواست کارت بانکی در ازای مبلغ یک میلون تومان کرده است.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، تماس از سوی خانمی ۳۰ ساله ساکن تهران بوده که با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای نامبرده شناسایی و به پلیس انتقال داده شد. با بررسی سوابق وی مشخص شد وی قبلا در یک شرکت اینترنتی به عوان بازاریاب در قرعه کشی و فروش محصولات فعالیت داشته است.

رئیس پلیس فتای تهران گفت: متهم در تحقیقات پلیسی، راز کلاهبرداری اعضای باند خود را برملا کرد و در اظهاراتش اذعان داشت در پوشش یک شرکت خصوصی قرعه کشی و فروش محصولات با عنوان بازاریاب اینترنتی اقدام به کلاهبرداری می‌کرد.

سرهنگ کاظمی ادامه داد: بنا به اعترافات متهم، شاکی پرونده نیز یکی از افرادی است که کارت بانکی خود را در قبال مبلغی در اختیارش قرار داده است و وی نیز کارت های مزبور را به صاحب شرکت تحویل داد به گونه ای که و در قبال تحویل هر کارت ماهیانه مبلغی به حسابش و نیز شاکی پرونده واریز می‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: شاکی پرونده پس از حضور در اداره پلیس، ابتدا منکر هر گونه جرمی شد اما هنگامی که در برابر ادله و مستندات قانونی قرار گرفت راهی جز اعتراف نداشت و اقرار کرد که کارت بانکی خود را در قبال پول به متهم داده و وقتی حسابش مسدود شد با طرح شکایت واهی قصد رفع مسدودی حسابش را داشت و از سوی دیگر از گفتن حقایق نیز واهمه داشته است.

رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه با اظهارات متهمان، دیگر همدست آن‌ها که خود را به عنوان شاکی معرفی و گرداننده اصلی اعضای این باند بودند نیز دستگیر و به پلیس انتقال داده شدند، گفت: با جمع‌بندی پرونده تا کنون ۳۷ فقره پرونده مشابه به ارزش چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری شده است که پرونده مزبور پس از انجام تحقیقات پلیس به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای ارسال شد و متهمان تحت برخورد قضایی قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کاظمی به شهروندان توصیه کرد: کارت بانکی جزیی از اوراق حقوقی فرد بوده و هرگونه سوء استفاده از این حساب‌ها پیگرد قضایی برای صاحب حساب دارد، به هیچ وجه کارت‌های بانکی خود را به امانت و یا تحت عناوین دیگر در اختیار فردی قرار ندهید، زیرا در صورت وقوع هر جرم صورت گرفته از طریق این افراد شما نیز به عنوان شریک جرم محسوب شده و باید پاسخگو باشید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید