امروز: دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 23 شوال 1446 | 2025-04-21
کد خبر: 224911 |
تاریخ انتشار : 13 اسفند 1396 - 13:22 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه تحقیقات بر روی بیماری سیلیاک موفقیت آمیز بوده است، گفت: با بررسی های متعدد متوجه شده ایم این بیماری در ایران وجود دارد. به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر رضا ملک زاده در مراسم معرفی دستاوردهای […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه تحقیقات بر روی بیماری سیلیاک موفقیت آمیز بوده است، گفت: با بررسی های متعدد متوجه شده ایم این بیماری در ایران وجود دارد.

به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر رضا ملک زاده در مراسم معرفی دستاوردهای پژوهشکده گوارش و کبد و دو داروی جدید سووداک با خاصیت ضد هپاتیت C و داروی پلی پیل با خاصیت ضد انعقاد خون و کاهنده فشار و چربی خون افزود: زمانی تصور می شد در ایران بیماری سیلیاک وجود ندارد، درصورتیکه ما با بررسی های متعدد متوجه شدیم، این بیماری در ایران وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران سه مرکز تحقیقاتی دارد، گفت: بیمارستان شریعتی حدود ٤٠ سال عمر دارد که ما از ٢٤ سال پیش کار راه اندازی مرکز گوارش و کبد را در این بیمارستان آغاز کردیم و اکنون قریب به ٦ سال است که این مرکز به عنوان پژوهشگاه گوارش و کبد تلقی می شود.

ملک زاده خاطرنشان کرد: یکی از مشخصات این مرکز این است که آموزش، پژوهش و درمان در این مرکز وجود دارد. ما در این مرکز ١٢٠ فوق تخصص گوارش و کبد تربیت کرده ایم که در اقصی نقاط کشور مشغول خدمت هستند، از طرفی در این مرکز مراقبت های پزشکی نیز به عمل می آید و تنها مرکزی است که فلوشیب ها شب ها مقیم هستند و مراقبت های پیشرفته ای را در زمینه گوارش و کبد ارائه می دهند. در عین حال در این مرکز کارهای تحقیقاتی در جریان است و درصدد هستیم مشکلاتی که مردم با آنها دست به گریبان هستند را ریشه یابی کرده و حل کنیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درخصوص اهمیت پژوهش گفت: طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، پژوهش یک تجمل و یا کالای لوکس نیست که فقط در مواقعی قابلیت اجرایی داشته باشد که منابع مالی به حد کافی موجود باشد، بلکه یک ضرورت دائمی است و این ضرورت هیچگاه حتی با منابع مالی محدود کم نمی شود.

ملک زاده با بیان اینکه هدف ما در تمام پژوهش ها درک چالش های سلامت است، تاکید کرد: در پژوهشگاه گوارش و کبد یک کمیته اخلاق پزشکی هم وجود دارد که تمام تحقیقات باید مورد تایید این کمیته باشد، این کمیته جزو موسسات اخلاقی در سطح جهان است.

وی گفت: یکی از موضوعات مهمی که روی آن کار می کنیم سرطان های دستگاه گوارش است و نیمی از بودجه و امکانات ما به این مقوله اختصاص پیدا می کند زیرا این سرطان ها در کشور بسیار شایع است و در این زمینه مطالعه بزرگی را از ٢٠ سال قبل آغاز کردیم که اکنون تا حدود زیادی پیش رفته و تاکنون مقالات متعددی در مورد آن درسطح جهان تولید کرده ایم و دانش جدیدی خلق کردیم.

معاون وزیر بهداشت درباره جدیدترین یافته ها در زمینه سرطان های گوارش و کبد گفت: سلامت دهان و دندان یکی از عوامل اصلی است که بر ایجاد سرطان های گوارش و کبد تاثیر دارد و علاوه بر آن تغذیه، مسایل ژنتیکی و سیگار نیز از جمله عوامل خطر موثر بر این سرطانها است که در آینده روی آنها تحقیق و پژوهش صورت می گیرد.

وی درخصوص بیماری سیلیاک گفت: زمانی تصور می شد در ایران بیماری سیلیاک وجود ندارد، درصورتیکه ما با بررسی های متعدد متوجه شدیم ، این بیماری در ایران وجود دارد و بیش از ٢٥ سال کار علمی کردیم تا بفهمیم سیلیاک چیست، بعداز آن به دنبال آزمایشگاه تشخیص سیلیاک رفتیم و حتی توانستیم، از مجلس برای این بیماران یارانه بگیریم و انجمن حمایت از بیماران سیلیاک را تشکیل دهیم، همچنین صنعت را تشویق کردیم تا محصولاتشان را برای این بیماران مناسب تولید کنند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه محققان ما در تمام مجلات معتبر دنیا مقاله چاپ کرده اند، گفت: پژوهشگاه گوارش و کبد با ٥٠ دانشگاه درجه یک دنیا همکاری مشترک داشته و همچنین با دانشگاه ایران و سایر مراکز دانشگاه تهران نیز همکاری دارد.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید