امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 431610 |
تاریخ انتشار : 30 فروردین 1400 - 9:52 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/خراسان رضوی باستان‌شناسانی که در سایت حفاری در مرکز نیجریه کار می‌کردند، ظروف سفالی پیدا کردند که برخی از آنها قدمت ۳۵۰۰ ساله دارند. این ظروف مدرکی برای وجود قدیمی‌ترین شیرین‌کننده شناخته‌شده بشر ارائه کرده‌اند. محققان با تجزیه‌وتحلیل بقایای کشف شده در خرده‌ریزها و ترکیبات موجود در آنها […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/خراسان رضوی باستان‌شناسانی که در سایت حفاری در مرکز نیجریه کار می‌کردند، ظروف سفالی پیدا کردند که برخی از آنها قدمت ۳۵۰۰ ساله دارند. این ظروف مدرکی برای وجود قدیمی‌ترین شیرین‌کننده شناخته‌شده بشر ارائه کرده‌اند. محققان با تجزیه‌وتحلیل بقایای کشف شده در خرده‌ریزها و ترکیبات موجود در آنها اعلام کردند که احتمالا شانه‌های مومی در این ظروف گرم می‌شدند تا عسل جدا شود.

به نقل از نیوز، این کشف موردی هیجان‌انگیز است زیرا زنبورداری در جنوب صحرای آفریقا که از بین رفته را ثابت می‌کند. خرده‌های سفال مربوط به فرهنگ نوک (NOK) است، تمدنی که در حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد ایجاد و حدود ۱۵۰۰ سال باقی ماند.

این فرهنگ با ساخت ماهرانه مجسمه‌های سفالی، از قدیمی‌ترین آثار هنری در آفریقا، شناخته شد. این فرهنگ در مکانی رشد کرده است که در آن کشاورزان و علوفه‌داران با یکدیگر زندگی می‌کردند اما در مورد نگهداری از حیوانات اهلی و شکار اطلاعاتی از این فرهنگ در دسترس نیست.

محققان در حال کار بر روی این سایت و تلاش برای مطالعه بیشتر در مورد این فرهنگ با استفاده از آثار همراه با وعده‌های غذایی هستند. دانشمندان به‌طور معمول در مورد محل اقامت و وعده‌های غذایی کاوش می‌کنند تا به مطالعه در مورد علوفه و روش‌های کشاورزی در یک منطقه بپردازند. آنان معمولا استخوان‌های حیوانات را در داخل خاک جستجو می‌کنند  اما در سایت‌های مستقر در مرکز نیجریه، خاک اسیدی از حیوانات محافظت نمی‌کند.

به همین دلیل محققان خرده‌های سفال را که تاکنون بیش از ۴۵۰ مورد پیدا شده است را بررسی می‌کنند. چند سوم از ظروف سفالی کشف شده دارای چربی‌های پیچیده‌ای بودند که در موم وجود دارد. آنان فکر می‌کنند، زمانی که موم طی گرم شدن ذوب می‌شود در منافذ ظرف محبوس شده یا با ذخیره‌سازی موم درون سفال جذب می‌شود. محققان دریافته‌اند که این چربی‌های موم ممکن است صدها سال حفظ شوند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید