امروز: پنجشنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 11 ذو القعدة 1446 | 2025-05-08
کد خبر: 363732 |
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1399 - 15:25 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر باستان‌شناسان معتقدند یک مجسمه کوچک که به شکل پرنده ساخته شده قدیمی‌ترین اثر هنری متعلق به کشور چین است که تاکنون کشف شده است. به گزارش صلح خبر به نقل از گاردین، یک مجسمه که کمتر از دو سانتی‌متر طول دارد و به بازه زمانی بین ۱۳۰۰۰ تا ۱۳۸۰۰ […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

باستان‌شناسان معتقدند یک مجسمه کوچک که به شکل پرنده ساخته شده قدیمی‌ترین اثر هنری متعلق به کشور چین است که تاکنون کشف شده است.

به گزارش صلح خبر به نقل از گاردین، یک مجسمه که کمتر از دو سانتی‌متر طول دارد و به بازه زمانی بین ۱۳۰۰۰ تا ۱۳۸۰۰ سال پیش بازمی‌گردد به عنوان قدیمی‌ترین اثر هنری چین شناخته شد.

کارشناسان معتقدند این مجسمه که به شکل یک پرنده و با تراشیدن استخوان ساخته شده است به یک سنت هنری اصیل تعلق دارد که با سایر آثار هنری قدیمی اروپا ارتباطی ندارد.

مدیر پروژه تحقیقاتی این اثر می‌گوید: «وقتی با میکروسکوپ به این اثر نگاه کنید می‌بینید که توسط یک ستاره ساخته شده است.»

قدیمی‌ترین مجسمه‌های حکاکی‌شده قدمتی به مراتب بیشتر از این مجسمه پرنده دارند. این آثار در حقیقت مجسمه‌های کوچکی از جنس عاج ماموت هستند که به شکل انسان و حیوانات مختلف ساخته شده‌اند و به حدود ۴۰ هزار سال پیش و کوهستانی در آلمان بازمی‌گردند.

با این حال مجسمه پرنده بسیار کوچک‌تر از مجسمه‌های کشف‌شده در آلمان است. ساخت مجسمه پرنده به شکلی که روی یک پایه ایستاده است در بین آثار هنری دوره پارینه‌سنگی بی‌نظیر محسوب می‌شود.

این مجسمه به اندازه‌ای سالم باقی مانده که کارشناسان قادرند تمامی روش‌ها برای ساخت ابعاد مختلف آن از جمله نحوه شکل دادن چشم‌ها و منقارش را مورد بررسی قرار دهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید