سرهنگ امیر جلیلی روز دوشنبه ۲۶ خرداد در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دو ماهه سال جاری در شهرستان اراک 2648 سرقت اعم از خرد و کلان رخ داده که از این تعداد 1784 سرقت معادل ۶۷ درصد کشف و ۵۶۵ سارق دستگیر شده است.
وی مواد مخدر کشف شده در این مدت را ۸۰ کیلو و ۵۰۰ گرم دانست و گفت: از میزان موادمخدر کشف شده ۶۳ کیلوگرم تریاک، ۲۲کیلو و ۲۷۸ گرم هروئین، ۶۷۳ گرم حشیش و ۸۲۱ گرم شیشه بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان اراک تصریح کرد: کشف ۲۸هزار و ۲۰ نخ سیگار خارجی و دستگیری دو نفر، کشف ۲۵۰۰ لیتر گازوئیل و یک نفر دستگیری، کشف ۳۴ دستگاه کولر گازی، سه دستگاه یخچال فریزر، ۱۴ دستگاه ماشین لباسشویی، سه دستگاه جاروبرقی، ۱۱۷ طاقه پارچه خارجی، ۳۱۰ کیلو پوشاک، ۲۴۰۰ تیشرت خارجی و توقیف ۹ دستگاه ماشین و دستگیری ۹ نفر از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مدت بوده است.
مختاری در خصوص جمع آوری موتورسیکلت های مزاحم گفت: در برخی مناطق شلوغ شهر از جمله پارک جنگلی، خیابان جهانپناه، پامچال و… طرح پاکسازی خودرو و موتورسیکلت انجام شده و تا به امروز ۵۷۸ خودرو و ۲۳۵ دستگاه موتورسیکلت توقیف شده که علت آن بیشتر مزاحمت و نداشتن مدارک و یا شیشه دودی خودرو و آلودگی صوتی بوده است.
وی قتل های انجام شده در این مدت در اراک را پنج مورد دانست و گفت: از تعداد قتل های انجام شده چهار قتل کشف شده و تنها قتلی که شب گذشته رخ داده در حال پیگیری است.
فرمانده انتظامی اراک از انجام ۲۸ طرح پاکسازی در نقاط آلوده اراک خبر داد و گفت: تمامی این طرح ها با همکاری پلیس های تخصصی اعم از پلیس اطلاعات، پلیس مواد مخدر و پلیس آگاهی انجام شده و کشف و دستگیری های زیادی نیز صورت گرفته است.
مختاری اضافه کرد: با توجه به همجواری اراک با استان های خرم آباد، همدان، کرج و… سرقت های خرد بیشترین آمار جرائم در اراک را به خود اختصاص داده که این سرقت ها شامل سرقت احشام، خودرو و سرقت های داخل شهری است، ۹۹ درصد سرقت هایی که در شهر رخ میدهد مرتبط به اعتیاد به مواد مخدر است. بیشترین سرقت ها هم قطعات خودرو بویژه خودرو پراید مدل ۸۹ بوده و اکثرا خودروهای مورد سرقت واقع شده فاقد قفل فرمان بوده است.
وی ادامه داد: مسئله پیشگیری از خودکشی مربوط به نیروی انتظامی نیست و برای آسیب شناسی آن نیز باید معاونت پیشگیری قوه قضائیه و بهزیستی پای کار بیایند، بیشترین خودکشی ها ناشی از آسیب های فضای مجازی است چراکه جوانان در سنین پایین به آن آلوده شدهاند و از همه مهمتر اینکه خانواده ها نیز کنترل و نظارتی بر این موضوع ندارند و نیاز است متولیان کار به این موضوع ورود داشته باشند.
انتهای پیام