امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 263826 |
تاریخ انتشار : 21 اسفند 1397 - 15:21 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر کشف اکسیر جوانی در مقبره باستانی چین! سایت گجت نیوز: باستان شناسان چین کشف یکمایع عجیب و اسرار آمیز را به اکسیر جوانی نسبت داده اند. این مایع در داخل یک کوزه کهنه و قدیمی بوده که در یک مقبره باستانی جاسازی شده بود و در جریان مطالعات اخیر […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

کشف اکسیر جوانی در مقبره باستانی چین!

سایت گجت نیوز: باستان شناسان چین کشف یکمایع عجیب و اسرار آمیز را به اکسیر جوانی نسبت داده اند. این مایع در داخل یک کوزه کهنه و قدیمی بوده که در یک مقبره باستانی جاسازی شده بود و در جریان مطالعات اخیر از خاک بیرون آورده شد.

ظرفی که این مایع مرموز در آن قرار دارد از جنس برنز است و چند قرن پیش این مایع در درون ظرف قرار گرفته و سپس به داخل یک مقبره منتقل شده است. به نظر می‌رسد این مایع همان معجون افسانه‌ای باشد که در بسیاری از افسانه‌های چین تحت عنوان اکسیر جوانی به آن اشاره شده است.

این مایع به رنگ زرد است و در جریان کاوش‌های باستان شناسی در استان خنان در چین کشف شد. طبق افسانه‌های چینی هر فردی که به اکسیر جوانی دست می‌یافت به شکل انسانی نامیرا تبدیل می‌شد و دیگر مرگ قادر نبود تا او را از بین ببرد.

کشف اکسیر جوانی در مقبره باستانی چین!

این اولین بار است که اکسیر جوانی در کاوش‌های باستان شناسی در چین کشف می‌شود. باستان شناسان عقیده دارند که این مایع مرموز می‌تواند سر نخ‌های مهمی در خصوص تکامل تمدن چین و افکار چینی‌های باستان در خصوص نامیرایی در اختیار آن‌ها قرار دهد.

ظرف برنزی که اکسیر جوانی در آن قرار دارد متعلق به سلسله هان غربی است که از ۲۰۲ قبل از میلاد تا ۸ بعد از میلاد بر کشور چین حکومت می‌کرد. مقبره‌ای که این مایع در آن قرار دارد وسعتی در حدود ۲۱۰ متر مربع را داراست. در کنار این ظرف، اقلام دیگری نظیر چراغ‌هایی به شکل غاز و کوزه‌های سفالی نقاشی شده کشف گردید.

اکسیر جوانی یا شراب کهنه؟

کشف اکسیر جوانی در مقبره باستانی چین!

در ابتدا باستان شناسان به خاطر بوی این ماده زرد رنگ عجیب تصور کردند که نوعی مشروب الکلی باستانی باشد. ۳ و نیم لیتر از این مایع در ظرف قرار داشت و بویی شبیه به شراب کهنه از خود ساطع می‌کرد. باستان شناسان در ابتدا مایع را به لابراتوار فرستادند تا نوع الکل بکار رفته در آن را تحلیل کنند. آن‌ها توافق نظر داشتند که این مایع در واقع شراب برنج است.

اما این مایع به هیچ عنوان شراب برنج نبود، بلکه تجزیه و تحلیل این مایع نشان داد که ترکیبی از نیترات پتاسیوم و آلونیت است. در دنیای مدرن از نیترات پتاسیوم در صنایع غذایی و ساخت ترقه استفاده می‌شود، اما ترکیب آن با آلونیت تنها می‌توانسته برای رسیدن به اکسیر جوانی صورت گرفته باشد.

اکسیر جوانی به عنوان تنها راه مقابله با مرگ در فرهنگ‌های مختلف مورد اشاره بوده است. در کشور چین نیز گویا این اکسیر حاصل یک ترکیب عجیب از موادی مانند طلا، یشم، جیوه، ارسنیک و مواد معدنی سمی بوده است.

باستان شناسان معتقدند ممکن است از این اکسیر در دوران سلسله هان برای نوشیدن استفاده شده باشد و یا اینکه تنها جنبه تزیینی داشته و به عنوان یک سنت در داخل مقابر قرار می‌گرفته است. با این همه، این احتمال وجود دارد که از این اکسیر جوانی به عنوان تنها راه حل برای نامیرایی استفاده شده است.

در طول تاریخ، انسان‌های بسیاری بخصوص آن‌ها که دارای ثروت و قدرت بالا بودند، نمی‌توانستند از زندگی دل بکنند و مرگ را با آغوش باز بپذیرند. آن‌ها به دنبال روش‌هایی بودند تا بتوانند جوانی و شادابی خود را ابدی ساخته و برای همیشه از مرگ فرار کنند. در این بین اکسیر جوانی یکی از گزینه‌ها بود، گزینه‌ای که تنها در سطح افسانه باقی ماند و دست انسان هرگز به آن نرسیده است.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید