امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 284872 |
تاریخ انتشار : 17 خرداد 1398 - 15:50 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر محققان موفق به کشف تعدادی ابزار تیز در «اتیوپی» شدند که قدمتشان به بیش از ۲ و نیم میلیون سال پیش بازمی‌گردد. به گزارش صلح خبر و به نقل از ایندیپندنت، این اکتشاف مهم توسط تیمی متشکل از محققان بین‌المللی و محلی منطقه «بوکول دارا» واقع در جنوب […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

محققان موفق به کشف تعدادی ابزار تیز در «اتیوپی» شدند که قدمتشان به بیش از ۲ و نیم میلیون سال پیش بازمی‌گردد.

به گزارش صلح خبر و به نقل از ایندیپندنت، این اکتشاف مهم توسط تیمی متشکل از محققان بین‌المللی و محلی منطقه «بوکول دارا» واقع در جنوب کشور «اتیوپی» صورت گرفته است. در مجموع بیش از ۳۲۰ ابزار و سلاح سنگی در این مکان کشف شد. این ابزار در نزدیکی مکانی که قدیمی‌ترین فسیل‌های سرده انسان در سال ۲۰۱۳ کشف شد، از دل خاک بیرون کشیده شدند.

اغلب این ابزار سالم باقی مانده‌اند چرا که گمان می‌رود مخترعان این ابزار، آن‌ها را در نزدیکی چشمه و یا برکه‌ای رها کرده باشند. چشمه‌ای که در آن دوره در این مکان وجود داشته، خشکیده و پس از مدتی رسوب تمامی این ابزار را پوشانده است.

ابزار سنگی قدیمی در منطقه «‌افار»(afar) واقع در جنوب اتیوپی کشف شدند و گمان می‌رود این ابزار به منظور تکه‌تکه کردن گوشت حیوانات مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

محققان با بررسی لایه‌ی خاکستری از آتشفشان که زیر این آثار وجود داشت، به این نتیجه رسیدند قدمت این ابزار به دو میلیون و پانصد و هشتاد هزار تا دو میلیون و ۶۱۰ میلیون سال پیش باز می‌گردد.

طبق گزارش منتشرشده توسط «نیو ساینتیست»، “با توجه به نوع تراشیدگی‌های این ابزار، آنها را می‌توان در دسته ابزار سنگی «الدوایی» قرار داد.”

صنعت یا فرهنگ «الدوایی»، صنعت ساختن ابزارهای سنگی مبتنی بر تراشه و ابزارهای ساطوری است.

پیش از این اکتشاف، قدیمی‌ترین ابزار «‌اُلدوایی» در منطقه «گونا» واقع در همین کشور کشف شده بود که به ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار سال پیش بازمی‌گردد.

این ابزار توسط تیم محققان دانشگاه «آریزونا» و «جرج واشینگتون» نیز مورد بررسی قرار گرفتند و با توجه به مطالعات این محققان این آثار، اولین شواهد استفاده هومونیدهای اولیه از ابزار تیز به شمار می‌رود.

گمان می‌رود ابزارهای «‌الدوایی» در چندین برهه زمانی متفاوت توسط گروه‌های مختلف «‌هومونید ها» ابداع شدند و پس از آن به ابزاری حیاتی برای زندگی بشر بدل شدند.

با توجه به ابزار کشف شده در «کنیا» که قدمتشان به ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار سال پیش باز می‌گردد، اجداد ما هزاران سال پیش از ابداع ابزارهای کشف شده در «افرا» از ابزار استفاده می‌کردند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید