امروز: جمعه, ۳ مرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 30 محرم 1447 | 2025-07-25
کد خبر: 348940 |
تاریخ انتشار : 03 فروردین 1399 - 16:15 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک مقام مسئول کارگری با بیان اینکه دستمزد مشکل کارفرمایان نیست، گفت: بعضی از کارفرمایان کارگران را از ترس بازرس کار پنهان می کنند. علی اصلانی در گفت وگو با صلح خبر، اظهار کرد: مشکل اصلی کارفرمایان، دستمزد نیست و به گفته بسیاری از کارشناسان، تاثیر دستمزد در قیمت تولید […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک مقام مسئول کارگری با بیان اینکه دستمزد مشکل کارفرمایان نیست، گفت: بعضی از کارفرمایان کارگران را از ترس بازرس کار پنهان می کنند.

علی اصلانی در گفت وگو با صلح خبر، اظهار کرد: مشکل اصلی کارفرمایان، دستمزد نیست و به گفته بسیاری از کارشناسان، تاثیر دستمزد در قیمت تولید شده کالا زیاد نیست؛ به نحوی که در بخش کشاورزی ۶ تا ۷ درصد و در بخش صنعت، بین هشت تا ۹ درصد است. 

وی افزود: اگر در داخل یک کارخانه ۹ درصد قیمت تمام شده محصول، هزینه دستمزد است ۹۰ درصدش مشکلات دیگر است.اگر برخی بنگاهها در شرایط مطلوبی به سر نمی برند دلیلش نبود ثبات اقتصادی و شرایط حاکم بر اقتصاد است، بنابراین دستمزد نمی‌تواند مشکل اصلی کارفرمایان باشد و این مشکلات باید در جای دیگری جست‌وجو شود.

رییس کانون شورای اسلامی کار البرز در ادامه گفت: نزدیک به سه دهه است که قانون کار را تصویب کرده‌ایم ولی آیا همین حداقل‌های مزد را اجرا می‌کنیم؟در شرایطی که منشی یک پزشک ماهی ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان حقوق می گیرد و نزدیک به ۱۰ میلیون کارگر زیرپله‌ای خارج از قانون کار داریم که کسی از آنها خبر ندارد، چند درصد کارفرماها مصوبه دستمزد سال گذشته را اجرا کردند؟

به گفته وی، برخی از کارفرمایان کارگران خود را بیمه نمی‌کنند و هنگام مراجعه بازرسان کار آنها را پنهان می کنند و حقوق حداقلی قانون کار را به آنها نمی‌دهند.

اصلانی در پایان با بیان اینکه حقوق کارگران در ۸ سال دوران جنگ افزایش پیدا نکرد، گفت: کارگران شرایط کارفرمایان را در طول این ۸ سال درک کردند و پذیرفتند که افزایش حقوق نداشته باشند تا بعدا ترمیم شود ولی منصفانه نگاه کنیم کدام یک از دولتها به این وعده جامه عمل پوشاندند که امروز عقب ماندگی حقوق و دستمزد کارگران را شاهد نباشیم؟

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید