امروز: سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 ذو القعدة 1446 | 2025-05-20
کد خبر: 412498 |
تاریخ انتشار : 23 دی 1399 - 20:30 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر سفارت کشور مغرب در تونس کتابی را با عنوان «غبطه همسایه: گواهی‌های مشترک فرهیختگانی از مغرب و تونس» منتشر کرده که در بردارنده گواهی‌های فرهیختگان دو کشور درباره تصاویری است که در نتیجه دیدارهایی که میان تونس و مغرب انجام شده، در ذهن آن‌ها شکل گرفته است. به گزارش […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

سفارت کشور مغرب در تونس کتابی را با عنوان «غبطه همسایه: گواهی‌های مشترک فرهیختگانی از مغرب و تونس» منتشر کرده که در بردارنده گواهی‌های فرهیختگان دو کشور درباره تصاویری است که در نتیجه دیدارهایی که میان تونس و مغرب انجام شده، در ذهن آن‌ها شکل گرفته است.

به گزارش صلح خبر به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در تونس، این کتاب که در ۲۴۰ صفحه منتشر شده، سندی است که بر عمق روابط تونس و مغرب از دیرباز تا امروز گواهی می‌دهد، به ویژه این‌که دو کشور در بسیاری از ویژگی‌های فرهنگی و تمدنی که به نزدیکی دو ملت برادر و تقویت روابط دوجانبه میان این دو کشور در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کمک کرده است، با یکدیگر اشتراک دارند. بیش از ۵۰ نویسنده از گروه‌های سنی مختلف و با نگاه‌های فرهنگی متفاوت، در غنی‌سازی محتوای این اثر نقش‌آفرینی کرده و علاوه بر آن، برخی فعالان جامعه مدنی و حقوق بشر و دیپلمات‌ها و وزیران فرهنگ، طی نوشته‌هایی، به صورت مشترک به تشابه نظام اجتماعی در دو کشور و وجود تفکر تجدد در درون آن و ساخت یک حکومت ملی حامل اراده روزآمدسازی و اندیشه‌های آگاهی‌بخش و زندگی مشترک در سایه کثرت‌گرایی و اختلاف و مساوات گواهی‌ داده‌اند.

این کتاب همچنین روابط برادرانه نوآوران و مبتکران دو کشور و فرهیختگان آن را در چارچوب خانوادگی صرف ستوده به گونه‌ای که هیچ اعتباری برای مرزهای جغرافیایی‌ای که در سایه نزدیکی فرهنگی و اجتماعی میان آن‌ها از بین رفته است، قائل نیست.

در این کتاب از گرمای روابط متقابل فرهیختگان مغربی و تونسی با چهره‌ها، دوستان، مکان‌ها، شهرها، فضاها، خوانش‌های مؤثر و چشم‌انداز خیالی و مراجع تفکر و اندیشه در کشورهای‌شان سخن به میان آمده است. در این رابطه، حسن طارق، سفیر مغرب در تونس در مقدمه‌ای که بر این کتاب نوشته، آورده است: «بعد فرهنگی و اندیشه‌ای، به روابط دوجانبه تونس و مغرب، ریشه عمیق می‌بخشد و آن را با تضمین‌های تثبیت و نشانه‌های ارتباط مستحکم یاری می‌دهد. دلیل این امر آن است که قدرت فرهنگی مشترک و انعطاف‌پذیر یک زیرساخت محکم برای همه اشکال همکاری‌های اقتصادی و اجتماعی ایجاد می‌کند».

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید