محمد احمدی در گفتوگو با صلح خبر، با بیان اینکه از گذشته تاکنون ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای حلقه مفقوده بوده است، اظهارکرد: متاسفانه نا امیدی در دو طرف یعنی دانشگاه و صنعت وجود دارد و ارائه دادن پایاننامههای فاخر و قابل توجه که به کارایی و بهتر شدن صنعت کمک کند میتواند نوید بخش اتصال این حلقه در بین صنعت در دانشگاه باشد، مطمئنا پایاننامههایی که در قفسهها خاک میخورند و هیچ بهره وری ندارند نجات بخش این اتصال نخواهد بود.
وی با اشاره به اولین رساله دکتری رشته صنایع غذایی که ارائه شده، افزود: علم اکنون به سمت پروبیوتیکها پیش میرود و پروبیوتیکها میکروبهایی هستند که میتوانند برای بدن انسان مفید باشند که به وسیله خوردن محصولات لبنی مانند ماست وارد بدن انسان میشوند، ارائه این پایاننامه بسیار فاخر کمک بزرگی به صنایع غذایی میتواند داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با اشاره به این پایاننامه خاطرنشان کرد: جهت تهیه سویههای پروبیوتیک ارزهای بسیاری از کشور خرج میشد، چنانچه این سویهها با حمایتهای لازم تبدیل به محصول شود به راحتی میتوان در کشور به خودکفایی رسید و از وابستگی به کشورهای دیگر خارج شد.
وی امنیت غذایی را در ارائه غذای سالم که به طور کافی در دسترس مردم قرار گرفته باشد، دانست و گفت: محصول ارائه شده میتواند در ایمنی غذایی که بخشی از امنیت غذایی است تاثیر گذار باشد.
احمدی ضمن ابراز تاسف از اینکه تاکنون پژوهشها به سمت تجاری سازی پیش نرفته است، خاطرنشان کرد: برای به درآمد زایی رسیدن پایان نامهها کارها باید به صورت سیستماتیک انجام شود تا با کمک اساتید حرفهای هم بتوان صنعت دانش فنی را ارائه داد و هم درآمدزایی برای دانشگاه و صنعت ایجاد کرد.
انتهای پیام