امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 229451 |
تاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1397 - 16:22 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه درحال حاضر مشکل اصلی ما در حوزه سلامت بیماری‌های غیر واگیر است، عنوان کرد: مردم نیاز به فعالیت و تحرک بدنی بیشتری دارند و باید سبک تغذیه خود را اصلاح کنند. به گزارش صلح خبر، علیرضا رییسی در هفته سلامت بااشاره به […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه درحال حاضر مشکل اصلی ما در حوزه سلامت بیماری‌های غیر واگیر است، عنوان کرد: مردم نیاز به فعالیت و تحرک بدنی بیشتری دارند و باید سبک تغذیه خود را اصلاح کنند.

به گزارش صلح خبر، علیرضا رییسی در هفته سلامت بااشاره به چالش های موجود در حوزه سلامت و ترویج زندگی سلامت محور، گفت: حوادث ترافیکی، آلودگی هوا، کم‌ آبی و امنیت غذا و مسائلی از این‌ قبیل، موضوعات مهمی هستند که جای کار دارند، اما حل تمام این موارد، از عهده وزارت بهداشت به ‌تنهایی خارج است و وزارت بهداشت وظیفه کارشناسی وضعیت سلامتی مردم و هشدارهای پیشگیرانه را دارد.


وی درخصوص دخانیات خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در حوزه سلامت وجود دارد بحث دخانیات و عرضه و تقاضای آن در جامعه است؛ در کشور ما این موضوع جزو معضلات سلامتی محسوب می شود، چراکه درحال حاضر سن مصرف مواد دخانی و قلیان به خصوص در زنان بسیار پایین آمده است.

وی ادامه داد: یکی از راهکارهای کاهش مصرف دخانیات که در تمام دنیا نیز شناخته شده است، بحث وضع مالیات بر مواد دخانی است که با ورود مجلس شورای اسلامی به این موضوع، برای اولین بار بحث وضع مالیات بر مواد دخانی به صورت قانون درمی آید و امید است، با اعمال قوانین منسجم تر نه تنها در بحث مالیات، بلکه در بحث عرضه دخانیات هم قوانین منسجمی داشته باشیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: با توجه به استدلال های علمی و توصیه های سازمان جهانی بهداشت، سایر کشورهایی که عرضه و مصرف را در حوزه دخانیات کم کردند، با بستن مالیات بر مواد دخانی موفق شده اند و در حال حاضر این موضوع در کشور ما نیز شکل گرفته و درحال اجرا است، هرچند میزان مالیات به قدری نیست که بازدارنده باشد، اما برای شروع برنامه خوب است.

دکتر رییسی با بیان اینکه شناخته شده ترین ماده سمی، سیگار، توتون و تنباکو است، یادآور شد: سیگار، توتون و تنباکو عوامل خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها و بیماری های تنفسی و مزمنی همچون فشار خون و قلبی، عروقی است، امیدواریم در آینده شاهد کنترل این سم مهلک سلامتی باشیم و حل این معضلات مشارکت همگانی می‌طلبد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: خوشبختانه درحال حاضر در حوزه سلامت انسجام خوبی وجود دارد و دولت، مجلس، وزارت بهداشت، دانشگاه‌ ها و سایر نهادهای ذیربط اهتمام جدی برای بهبود وضعیت سلامتی مردم دارند که امیداست، خروجی این تلاش ها، وضع قوانینی در حیطه سلامتی مردم باشد که بر اساس آن بتوانیم مصرف شکر، روغن و نمک را به حداقل برسانیم، چراکه این سه ماده، درواقع سموم سلامتی هستند که در کشور به صورت بی رویه مصرف می شوند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت منابع پایدار برای حوزه سلامت نیز گفت: خوشبختانه دولت و مجلس به ‌خوبی در این زمینه ورود پیداکرده ‌اند و امیدوارم بتوانیم با پایدار کردن منابع، دغدغه مردم در حوزه سلامت را کم کنیم و مردم بتوانند به‌ سلامت دسترسی عادلانه داشته باشند.

براساس گزارش وبدا، دکتر رییسی گفت: طبق تاکید سازمان جهانی بهداشت، مردم نباید بین سلامتی و گزینه‌ های دیگر مجبور به انتخاب باشند، یعنی هیچکس دغدغه سلامتی نداشته باشد، که خوشبختانه در این دولت، بحث سلامت و درمان در اولویت ‌های دولت یازدهم قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید