امروز: شنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 6 ذو القعدة 1446 | 2025-05-03
کد خبر: 377780 |
تاریخ انتشار : 15 مرداد 1399 - 1:08 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به تاکسی های دوگانه سوز که به تازگی دولت اجازه شماره گذاری آنها با استاندارد یورو ۴ را داده است، گفت: اجرای دقیق قانون هوای پاک در موعد مقرر کاهش آلودگی هوا را به همراه دارد. شینا انصاری در گفت و گو […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به تاکسی های دوگانه سوز که به تازگی دولت اجازه شماره گذاری آنها با استاندارد یورو ۴ را داده است، گفت: اجرای دقیق قانون هوای پاک در موعد مقرر کاهش آلودگی هوا را به همراه دارد.

شینا انصاری در گفت و گو با صلح خبر، گفت: حداقل‌های استاندارد خودرو در نظر گرفته شده است که قدم به قدم جلو برویم، اما در همین حداقل‌ها هم لنگ می‌زنیم.

وی با اشاره به آلودگی هوا به عنوان یکی از مشکلات کلانشهر تهران تصریح کرد: قانون هوای پاک در سال ۹۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و بیشتر از ۱۰ آیین‌نامه اجرایی و ۳۴ ماده دارد و به عنوان سند بالادستی در مقابله با آلودگی هوا مورد تاکید است.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه در قانون هوای پاک محورهای مختلف آلودگی هوا دیده شده است، گفت: به عنوان مثال در آیین نامه اجرایی ماده ۲ این قانون بر میزان گوگرد سوخت‌های دیزلی تاکید شده است که حد مجاز آنها ۵۰ قسمت در میلیون است و یا در بخش دیگری از  قانون هوای پاک پیش‌بینی شده که استاندارد خودروها باید یورو ۵ باشد و موتورسیکلت های کاربراتوری دیگر شماره‌گذاری نشود.

انصاری با اشاره به درنظرگرفتن حداقلی آلاینده‌ها برای استانداردسازی خودرو و معاینه فنی افزود: در آیین نامه های اجرایی حداقل‌ها در نظر گرفته شده است که متناسب با شرایط قدم به قدم جلو برویم، اما در همین حداقل‌ها هم لنگ می‌زنیم.

انصاری در بخش دیگری از صحبت های خود درباره تاکسی های دوگانه سوز که به تازگی دولت اجازه شماره گذاری با استاندارد یورو ۴ را داده است، گفت : معتقدم اجرای دقیق بندهایی که در قانون هوای پاک و یا در آیین نامه های اجرایی آن مشخص شده  «در موعد مقرر» آن می تواند به کاهش آلودگی هوا در شهرهای بزرگ کشور بیانجامد و هر گونه مشمول زمان شدن اجرای برنامه های کنترل آلودگی هوا روند بهبود کیفیت هوا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی درباره اینکه اگر این قانون اجرا نشود، چه کار باید کرد، اظهارکرد: سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان دستگاه حاکمیتی و نظارتی بر اجرای قانون و هماهنگ‌کننده بین دستگاه‌هاست و مسئولیت کارگروه ملی آلودگی هوا را بر عهده دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید