امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 117545 |
تاریخ انتشار : 30 مهر 1395 - 1:52 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛ کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – کاغذهایی هستند برای ننوشتن! کاغذهایی که با صرف هزینه‌های بسیار زیاد و با قطع درختان تولید می‌شوند و در بهترین حالت در سطل‌های زباله جا می‌گیرند و یا با زباله‌های تر، مخلوط شده و برای همیشه از بین می‌روند. سرگذشت تلخی است سفر […]

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛

کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – کاغذهایی هستند برای ننوشتن! کاغذهایی که با صرف هزینه‌های بسیار زیاد و با قطع درختان تولید می‌شوند و در بهترین حالت در سطل‌های زباله جا می‌گیرند و یا با زباله‌های تر، مخلوط شده و برای همیشه از بین می‌روند.

سرگذشت تلخی است سفر از اوج جنگل به سطل‌های زباله‌ی بد بو! آن هم بدون هیچ استفاده‌ای! این روزها دفترهای نو و جدید خریده‌ایم، پر از کاغذهای سفید و تمیز.

یکی از دوستانم عادت دارد صفحه‌ی اول و دوم دفترش را خالی بگذارد. یکی دیگر از دوستانم وقتی دستش را روی دفتر می‌گذارد تا بنویسد و لبه‌های کاغذ تا می‌خورد، دیگر در آن صفحه‌ي سفید و تمیز چیزی نمی‌نویسد و کاغذ را راهی سطل زباله می‌کند.

خودم کلی دفتر دارم که نصف صفحه‌های آن‌ها خالی مانده و نمی‌توانم خودم را راضی کنم كه در سال تحصیلی جدید از همان دفترهای نیمه‌ استفاده کنم؛ هر چند از اهمیت استفاده‌ي درست از کاغذ، برای حفظ محیط‌زیست باخبرم و درنهایت تنها کاری که می‌کنم این است که دفترهای نیمه‌کاره‌ام را در سطل‌های مخصوص کاغذ بیندازم.

پیش از این در مطلبی به نقل از فرزاد تقی زاده،دکترای محیط‌زیست، خوانده‌‌ام اگر هر شخصي کاغذهای باطله‌ي خود را در طول یک سال جمع کند معادل يك اصله‌و نيم درخت می‌شود و اگر همه‌ي ایرانی‌ها این کار را انجام دهند، از قطع ۱۰۰ میلیون درخت در طول یک سال جلوگیری مي‌كنند.

همین‌طور به کمک بازیافت ۲۵ درصد از کاغذهای موجود در زباله‌های شهری، می‌‌توان سالانه از قطع یک میلیون و 700 هزار درخت جلوگیری کرد.

او می‌نویسد: براساس آمار، هر ایرانی سالانه 13 كیلوگرم كاغذ مصرف می‌كند كه در كل رقمی برابر 910 میلیون كیلوگرم می‌شود.

برای تولید هر تن کاغذ باید ۱۷ اصله درخت را قطع کنیم که هر درخت به‌طور متوسط قادر است سالانه شش کیلوگرم دی‌اکسیدکربن را به اکسیژن تبدیل کند.

ما همه اهمیت درخت‌ها و اهمیت بازیافت را می‌دانیم و همه می‌دانیم چه‌قدر مهم است کاغذ با زباله‌های تر دور ریخته نشود. اما خودم را می‌گویم، نمی‌دانم چرا وقتش که می‌رسد بعضی از دانسته‌هایم را فراموش می‌کنم.

مثلاً وقتی عجله دارم اتاقم را تمیز کنم و کاغذهاي باطله را با ديگر زباله‌ها یک‌جا داخل کیسه می‌ریزم، اول احساس عذاب وجدان می‌کنم و بعد به خودم می‌گویم: «با دور ریختن این چند تا کاغذ که اتفاقی نمی‌افته!»

یا وقتی، دیگر حوصله‌ی کاغذهای سفیدی را که در کشوی میز تلنبار شدند ندارم، به این که آن‌ها را جمع کنم و در پوشه‌ای بگذارم برای چرک‌نویس فکر نمی‌کنم و… خیلی موارد دیگر.

مثل این که من هم گاهی فراموشکار می‌شوم، اما کاش نشوم!

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید