به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ محققان: کاشت درخت راهکاری اقتصادی برای مقابله با آلودگی هوا است دانش > محیط زیست جهان – همشهری آنلاین:نتایج یک مطالعه تازه نشان میدهد که درختکاری راهکاری موثر و مقرون به صرفه برای مقابله با مشکل فزاینده آلودگی هوا و گرما در مناطق شهری است. به گزارش ایرنا، در […]
به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛
محققان:
کاشت درخت راهکاری اقتصادی برای مقابله با آلودگی هوا است
دانش > محیط زیست جهان – همشهری آنلاین:
نتایج یک مطالعه تازه نشان میدهد که درختکاری راهکاری موثر و مقرون به صرفه برای مقابله با مشکل فزاینده آلودگی هوا و گرما در مناطق شهری است.
به گزارش ایرنا، در مطالعه گروه “حفاظت از طبیعت” (تی ان سی) آمده است که میانگین میزان ذرات معلق در هوا شامل ریزآلایندهها در مجاورت یک درخت 7 تا 24 درصد کمتر است.
ذرات معلق در هوا (پی ام) ذرات میکروسکوپی هستند که با تنفس هوای آلوده به ریه نفوذ میکنند و به آن میچسبند.
بر اساس این مطالعه، تخمین زده میشود که آلودگی ناشی از ذرات معلق در هوا تا سال 2050 سالانه جان شش میلیون و 200 هزار نفر را بگیرد.
راب مک دونالد نویسنده اصلی این گزارش گفت که فایده درختان برای ساکنان نواحی شهری قبلا ثابت شده است؛ کاهش متوسط ذرات معلق در مجاورت یک درخت 7 تا 24 درصد است در حالی که تاثیر خنککنندگی آن گاه به دو درجه سانتیگراد میرسد.
دکتر مک دونالد گفت: این مطالعه روی درختها در 245 شهر جهان انجام شد و پژوهشگران مقرون به صرفه بودن درختان را با سایر شیوههای مبارزه با آلودگی و خنک کردن هوا مقایسه کردند که نشان داد در این زمینه، درختان با سایر گزینهها از نظر هزینه رقابت میکنند.
با این حال، گزارش گروه تی ان سی نشان میدهد که در بیشتر شهرهای مورد مطالعه شمار درختان درحال کاهش است نه افزایش.
به گفته سازمان جهانی بهداشت وابسته به سازمان ملل، حدود 90 درصد جمعیت جهان که در سال 2014 در شهرها زندگی میکردند، در معرض ذرات معلق بودند که از حداکثر مجاز این سازمان تجاوز میکرد.
این سازمان تخمین میزند که آلودگی هوای خارج از ساختمانها باعث سه میلیون مورد مرگ زودرس در سال 2012 شد که اکثریت آنها به کشورهای کم درآمد یا با درآمد متوسط مربوط میشد.
بر اساس آمار 2016 سازمان جهانی بهداشت، آلودگی هوا ناشی از تولید، توزیع و استفاده ناکارآمد از انرژی به خصوص در صنایع، بخش حمل و نقل و ساختمان است. مدیریت ضعیف در زمینه دفع زباله از دیگر علل آلودگی است.
دکتر مک دونالد در عین حال تصریح کرد که درختکاری به هیچ وجه جایگزین اقدامات ضروری برای پاکسازی هوای شهرها نیست اما بخشی از مجموعه ابزارهایی هستند که میتوانند در شهرها به کار گرفته شوند.
در گزارش تی ان سی آمده است که سرمایهگذاری روی درختان و زیرساختهای سبز در آینده اهمیت بیشتری مییابد، چرا که سازمان ملل پیشبینی کرده است بیش از دو سوم جمعیت جهان در سال 2050 ساکن شهرها خواهند بود و این امر شمار افراد در معرض مخاطرات آلودگی هوا را به ویژه در صورت تداوم روند گرمای جهانی با سرعت کنونی، افزایش میدهد.
تی ان سی افزود: همزمان با تلاش بینالمللی هماهنگکنندههای سازمان ملل برای کاهش سرعت روند گرمایش جهانی و سرمایهگذاری در شهرهای پایدار، درختکاری راهبردی است که مدیران شهری میتوانند با تمسک فوری به آن در جوامع خود، از مردم محافظت کنند.
Let’s block ads! (Why?)
RSS
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.