امروز: جمعه, ۲ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 ذو القعدة 1446 | 2025-05-23
کد خبر: 296047 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1398 - 20:46 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم برترین‌ها: کاری هویج برشته در واقع هویج‌های برشته در فری هستند که با ادویه کاری خوش طعم شده‌اند. شما این هویج‌های برشته را هم به عنوان میان وعده می‌توانید تناول کنید هم به عنوان همراه غذا‌ها استفاده کنید. طعم خوش […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

برترین‌ها: کاری هویج برشته در واقع هویج‌های برشته در فری هستند که با ادویه کاری خوش طعم شده‌اند. شما این هویج‌های برشته را هم به عنوان میان وعده می‌توانید تناول کنید هم به عنوان همراه غذا‌ها استفاده کنید. طعم خوش آن‌ها با مرغ سرخ شده عالی است.

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

هویج برشته و شیرین یک بغل بشقابی عالی برای اغلب غذاهاست. می‌توان آن‌ها را در انتهای پخت در خورش مرغ و یا گوشت انداخت و یا موقعی که برای شام گرسنه هستید، اما حوصله خوردن یک غذای کامل را ندارید این خوراکی را میل کنید. این غذا سبک و خوشمزه است و بخاطر ادویه طعم خوبی دارد. حتی اگر آن را در خورش بیندازید آن را خوشبو و خوش طعم می‌کند بخصوص در خورش مرغ.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ وعده

  • هویج: ۱ کیلو، هویج‌های متوسط
  • روغن زیتون فوق بکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

طرز تهیه

۱. شبکه فر را در وسط قرار دهید. آن را با دمای ۲۲۰ درجه سلسیوس روشن کنید. کف یک سینی آلومینیوم را با یک لایه کاغذ آلومینیوم بپوشانید.

۲. هویج‌ها را با استفاده از پوست گیر پوست بگیرید. این کار به مراتب راحت‌تر از چاقو است و پوست آن‌ها را هم نازکتر می‌گیرد.

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

۳. هر کدام از آن‌ها را به صورت سه برش مورب ببرید. به این شکل زیباتر می‌شوند. نباید هویج‌ها را به صورت قطعات کوچک درآورید، چون می‌خواهید قبل از نرم شدن داخل آن، سطح بیرونی برشته و کاراملی شود. اگر قطعات کوچک باشد خیلی سریع می‌پزند.

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

۴. هویج‌ها را داخل سینی فر بریزید و روی هویج‌های برش زده را روغن زیتون، نمک و پودر کاری بپاشید. همانطور که می‌بینید اینجا از کاری سبز استفاده شده یعنی همان پودر کاری که برای درست کردن مرغ استفاده می‌شود. با یک لیسک آن‌ها را بهم بزنید.

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

۵. سینی را در فر داغ بگذارید، هر چند دقیقه یکبار با قاشق پلاستیکی یا سیلیکونی آن‌ها را بهم بزنید تا همه سطوح برش‌های هویج به طور یکسان قهوه‌ای شوند این کار را ادامه دهید تا زمانی که هویج‌ها برشته و کاراملی شوند.

کاری هویج برشته در فر؛ رژیمی و خوش طعم

۶. روی هویج‌های برشته عسل بریزید و آن‌ها را گرم سرو کنید.

۷. می‌توانید در انتهای پخت خورش هایتان این هویج‌های برشته را بریزید و یا همراه با غذا‌های کبابی سرو کنید. این‌ها بغل بشقابی خوبی برای اغلب غذا‌ها هستند.

منبع: onceuponchef

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید